In vino veritas

Sep 19, 2011 15:03

Калі пладова-ягаднае барыльца становіцца "палепшанай якасьці", то даваць назвы кашталту "водар мяты" ці "летні вечар" ужо ніяк ня можна. Чалавек, які смакуе вінцо палепшанай якасьці, мусіць адначасова падвышаць і сваю эстэтычную планку, з кожнай шклянкай чароўнага напою рабіцца больш вытанчаным і густоўным. Перасьледуючы такія шляхетныя задачы, ( Read more... )

Полацк, віно

Leave a comment

Comments 11

salaminka September 19 2011, 12:05:01 UTC
:)

Reply


(The comment has been removed)

uladzimer September 19 2011, 12:42:14 UTC
М-да, "прэзідэнтскае" тут не пракаціць))

Reply


pan_purkrabek September 19 2011, 16:00:56 UTC
"Цяпер у полацкіх завугольлях ужо не пачуеш "Сярога, калдыр ты гробаны, ня сьпі, налівай па поўнай!", але выключна тактоўнае: "шаноўны граф, ці ня будзеце мець ласку напоўніць мой келіх гэтай амброзіяй?"

Вось як. Ну не фiга сабе.:( Папец.

Reply

uladzimer September 19 2011, 16:47:28 UTC
Магу і табе прыкупіць пляшачку "Графскага" 35-дзённай вытрымкі))

Reply


pan_purkrabek September 19 2011, 17:09:03 UTC
Дзякуй, дзядзька! Але ж пазнаюць, што я ніякі не граф, нават не барон, і не шляхтюк модны.

Reply

uladzimer September 19 2011, 17:13:07 UTC
У тым та і фішка: калі засмокчаш бутэльку, то там ужо граф, барон ці князь - па выбары.

Reply

pan_purkrabek September 19 2011, 17:25:02 UTC
Ах ты ж. :(

Можа і герб дадуць - немагчыма, проста, прыстойнаму чалавеку з вышэйшай адукацыяй жыць без герба. А тут наліўся ў адну асобу смачным пойлам,і ўжо можна на нешта прэтендаваць.

Reply

uladzimer September 19 2011, 17:27:45 UTC
Герб - само-сабой, ён намаляваны на вінных налепках і выдаецца ў якасьці бонуса.

Reply


Leave a comment

Up