Хотіли як краще

Oct 10, 2010 19:35



Для тих, хто збирається в подорож Україною з компанією «Акорд-тур».

Вітчизняний ринок туристичних послуг, прямо скажемо, не надто різноманітний: приблизно однаковий набір поїздок Україною, приблизно однакові ціни, от тільки перелік фірм чималий. Тим цікавішою видалася задумка «Акорд-туру» збирати в одну групу туристів з різних регіонів країни. ( Read more... )

Карпати, Гуцульщина

Leave a comment

Comments 10

xenoir October 10 2010, 18:23:57 UTC
закон про захист прав споживача ще не скасували
подавайте до суду

Reply

подавайте sonidor October 10 2010, 19:32:09 UTC
Публікація мала на меті попередити майбутніх клієнтів.
При купівлі туру фірма видала путівку, оформлену належним чином, з підписами і печаткою, де зазначалося: послуги відповідно до програми, а програму надіслала ел поштою в останній день. На сайті завжди можна виправити, а від папірця-роздруківки відхреститися.

Reply

haidamac October 10 2010, 20:31:32 UTC
зазвичай туркомпанії убезпечують себе від такого. Не гарантую, що саме так було з «Акорд-туром». Але, якщо в програмі туру записано якийсь населений пункт, вони цілком можуть відбрехатися, що "ми його проїхали і ви все чудово могли бачити з вікна автобусу", ну і т.д. в такому ж дусі. Інша хитрість - пункт про можливі зміни в програмі туру, якщо група (через не залежні від туркомпанії причини) відстає від графіка. І т.д., і т.п.

Reply


kalendarrf October 11 2010, 07:29:05 UTC
Дуже вдячна автору теми за інформацію! Ще кілька годин тому дивилася на сайті Аккорда саме ці екскурсії. Дивує, що така розрекламована фірма як Аккорд, з неповагою поставилася до своєї країни та її мешканців.

Reply


marinadi October 11 2010, 12:50:45 UTC
Шкода, що ви потрапили у таку ситуацію!
Чесно кажучи, я всім раджу планувати свій відпочинок в Україні самостійно. Кажу з власного досвіду, тому що ми неодноразово з сім'єю та друзями подорожували по Західній Україні самостійно машиною або поїздом/автобусом. Це захоплююче і цікаво - а головне, ви дізнаєтеся набагато більше від простого спілкування з місцевими жителями, власниками приватних садиб, в яких можете зупинитися, ніж від екскурсовода або керівника групи.
У всякому разі - подорож - це ж пригода, а не на 100% спланована акція :)
Найбільші враження у мене лишилися від місць, які ми навіть не очікували побачити, в які вирішили потрапити вже під час подорожі - це водоспад Нирків і прекрасні краєвиди Дністра, Манявський скит, озеро Несамовите в Карпатах!

Reply


liveandy October 11 2010, 13:22:45 UTC
От через це я завжди їду сам :) Їду куди хочу і ніхто мені голову не морочить - хочу туди, а сюди не хочу... Їду електричкою, дивлюсь на шо хочу, говорю з ким хочу, а якшо шось забувся то в торбі кілька путівників в яких все написано :)

Reply


eugnat October 11 2010, 14:23:01 UTC
Да уж, зато можете сказать, что вы там были ))))

А вообще в Карпаты лучше ездить самостоятельно и на более длительный период.

Reply


Leave a comment

Up