Горохова зупка

Sep 13, 2006 12:46


Дві склянки гороху та 300г копчених свинних ребер промити, залити водою, вкинути корінчик салери, петрушки, цілу цибулину, лавровий листок та 5-6 горошин чорного перцю.
Горох краще вибирати зеленого кольору, він смачніший за жовтий та попередньо замочити.

Read more... )

Перші страви, М'ясо та лівер, Ярина, Овочі

Leave a comment

Comments 8

cucumber58 September 13 2006, 10:08:13 UTC
Тема сроков замачивания гороха не раскрыта.А это-важно.ИМХО.

Reply

kag0r September 13 2006, 10:22:12 UTC
добавив...

Reply

reflecsplint September 13 2006, 10:23:25 UTC
точно )

дуже цiкаво було б побачити рецепт приготування аутентичного боблевешу..

Reply


zoe_dorogaya September 13 2006, 11:08:54 UTC
я забыла что такое цибулина :-(

Reply

miroirs September 13 2006, 11:15:43 UTC
луковица

Reply

zoe_dorogaya September 13 2006, 11:16:12 UTC
спасибо

Reply


zoe_dorogaya September 13 2006, 11:09:18 UTC
Выглядит супер!

Reply


oshaif September 13 2006, 11:25:58 UTC
Не, не вкусно, я ел(

Reply


Leave a comment

Up