LP, 14. Työpäivä, työ2

Sep 06, 2005 08:19

Katsokaatten! Ihmeiden aika ei ole ohi! Mie ajoissa töissä ( Read more... )

kurssi, työpäivä, lopu, rant, kahvila, mainos, hahmo, fiction, muistikirja, luku suositus, vali vali, tiistai

Leave a comment

Comments 2

she_flame September 6 2005, 12:19:22 UTC
Iik! Piniä kaupoissa - vaikka se ten chiefs ei vissiin oo piniä, mutta kuitenki.. Iik! ( Miula muuten on se joku blood of ten chiefs tuolla hyllyssä enkunkielisenä... ;p )

Joo. Ehottomasti meiän pitää muuttaa samalla paikkakunnalle. :D tarpeeks pienelle, vielä, että jarmasti järkytetään mahd. monia immeisiä.. :p

Tuosta siun slash-pätkästä (kiitos, nyt on oikein elävä mielikuva) tuli mieleen, että Zamalla oli omaa kivaa. Se halus tuossa joku päivä sitte - et ikinä arvaa mitä - Siriuksen moottoripyörän, ja siihen sopivat asusteet ja muut releet. (Olihan se ihan söpö nojailleessaan siihen pyörään, ja silleen, mutta keskittymistä se taas onnistu häirihtemään...)

Litoposteri on vähän ohutta, mutta käy paremman puutteessa. Sellanen huono akvarellipareri tms vastaava on ehkä parempi. Huono akvarellipaperi = sitä mitä ala-asteella oli kuvistöihin tarjolla, toinen puoli karheaa ja toinen liukasta matskua... Yhistääkö?

En nyt tiiä kuin H/D fani oot nykyään, mutta löysin yhen fikin, joka oli ihan ihana. <3 Löytyy täältä: ... )

Reply

Saruman paketissa ja Sormus hyppäs silmille tuhatsade September 6 2005, 13:14:15 UTC
Olepa hyvä. Oli vähän noin niin kuin tarkoituskin tuottaa ihmisille eläviä mielikuvia siitä härskistä parista. Pih, kun rupeavat tuollaiseen keskellä työpäivää. Ei ihan toimi jos mie rupeen kesken kaiken piirustamaan tai kirjottamaan niistä jotain (ihan ku aikaa ei menis nettipäiväkirjaa kirjottaessa... Toisaalta, se auttaa keskittymään ( ... )

Reply


Leave a comment

Up