LP, 14. Työpäivä, työ2

Sep 06, 2005 08:19

Katsokaatten! Ihmeiden aika ei ole ohi! Mie ajoissa töissä ( Read more... )

kurssi, työpäivä, lopu, rant, kahvila, mainos, hahmo, fiction, muistikirja, luku suositus, vali vali, tiistai

Leave a comment

Saruman paketissa ja Sormus hyppäs silmille tuhatsade September 6 2005, 13:14:15 UTC
Olepa hyvä. Oli vähän noin niin kuin tarkoituskin tuottaa ihmisille eläviä mielikuvia siitä härskistä parista. Pih, kun rupeavat tuollaiseen keskellä työpäivää. Ei ihan toimi jos mie rupeen kesken kaiken piirustamaan tai kirjottamaan niistä jotain (ihan ku aikaa ei menis nettipäiväkirjaa kirjottaessa... Toisaalta, se auttaa keskittymään.).

Juu juu. Muistan muistan. Tosin meillä se vaan oli sitä minimaalisesti kopiopaperia paksumpaa paperia, jota vesiväri paperiksi ylistettiin.

H/D? Joo, täytyy käydä kattomassa.

Hmp. Mie sit mitenkään addictoitunu niihin lord of the rings -two towers trading cardseihin. EEEnnnhän minä. Mistä työ nyt sellasia? *piilottlee pursuilevaa keräily kansiota* Ja nää kaikki folio jutut tossa lattialla? Jossa on ihan Sarumanin näkönen häiskä? Ei nää on mun. Ei ei... *puistelee viattomana päätään* Ja miten niin miun lompsassa on vaikka kuinka monta kuittia jossa lukee selkeesti keräilykortit? *syö mainittuja kuitteja epätoivoisesti* Eikä toi ruudulla näkyvä sivusto liity asiaan mitenkään! Oikeesti! Enkä mie ees AJATELLUT tilata noita lapulla lukevia juttuja. SIIS IHAN OIKEESTI!

Miksei kukaan usko minuu? Sniff...

MY Precciousssss.... *hyväilee hellän omistuksenhaluisesti yllä mainittua kansiota, jossa mainittu aarre majailee* (No pun intended. As I actually have the one ring... *g*)

Reply


Leave a comment

Up