(Untitled)

Apr 09, 2011 04:49

Mä en mitenkään tahtoisi kuolla, mutta yhteiskunta vihaa mua. Mitä ihmeen mahdollisuuksia tää jättää mulle, sen lisäksi siis, että asun luolassa ja koetan parhaani mukaan olla olematta olemassa? Mitä järkeä on koulutukseen hakeutumisessa, kun ei musta ihmistä tule kuitenkaan ( Read more... )

Leave a comment

Comments 8

murhaballadi April 10 2011, 12:41:01 UTC
Sä varmaan vihaat mua tän kommentin takia, mutta yhteiskunta nimenomaan ei vihaa sua. Jos se vihais sua, sut olis poistettu väestörekisteristä, koska et oo taloudellisesti tuottava kansalainen, eikä suhun otettais mitään yhteyttä eikä sulta myöskään vaadittais mitään. Ne vaatii sulta asioita sun itses takia. Koska syrjäytyviä nuoria ei vihata, vaan yritetään auttaa pysymään mukana, jotenkin. Sullakin on niin paljon odotettuja elinvuosia edessä, että jos et aio tehdä mitään niiden vuosien aikana, niin onhan se helvetti surullista. Ei sua käsketä hakemaan kouluun ihan ilkeilyn vuoks tai valtion parhaan vuoks tai koska on tapana, vaan koska se vois auttaa sua elämässä eteenpäin ( ... )

Reply

tomaattikopio April 10 2011, 18:17:50 UTC
Sun realismiviestisi meni vähän ohi nyt, koska oot pihalla siitä, mitä mun elämässäni tapahtuu ja mistä tässä merkinnässä oli ylipäätään kyse. Viimeisestä ei tietenkään voi syyttää sua, koska tää merkintä ei missään nimessä ole informatiivinen vaan ainoastaan ahdistuksenpurkaus ( ... )

Reply

tomaattikopio April 10 2011, 18:18:36 UTC
...."Viimeisestä ei tietenkään voi syyttää sua,", kummastakaan ei voi siis syyttää sua, joku julkaisi taas viestin josta oli korjattu vain toinen lause. D:

Reply

murhaballadi April 10 2011, 18:39:31 UTC
Okei, mäkin oon onnellinen, jos et enää valita siitä, mistä ennen. :'D Kyllä se on meidän molempien vika yhtä paljon, ettei tunneta enää. Haluaisin ihan hullun paljon tulla sun luokse, oon yrittänyt keksiä, miten ja millon. Asun kesän Kangasalla ja mulla on osa-aikanen työ, niin saanko tulla joskus kesäkuussa esim.? Käykö arkenakin, kun oon aika paljon viikonloppusin töissä?

Reply


haavepaikka April 10 2011, 15:58:18 UTC
^ mun on pakko yhtyä tohon Amberuun tuossa.

Must on niin hirveän surullista ettei olla niin läheisiä kuin silloin joskus... kaksi vuotta sitten, koska sä olet todella hyvä tyyppi. Tiedän et kaksi vuotta on paljon ja asioita on tapahtunut (= me tunnetaan tuskin ollenkaan), mutta kuitenkin toivon sulle paljon paljon hyvää.

Älä kiltti lopeta yrittämistä, jooko?

Muakin saa heittää pikkukivillä, jos siltä tuntuu, mutta tämän viestin yritys vain oli osoittaa välittämistä ja sitä, ettei sua vihata. Päinvastoin.

Reply

tomaattikopio April 10 2011, 22:07:22 UTC
Kiitos. <3

Reply


Leave a comment

Up