(Untitled)

Apr 09, 2011 04:49

Mä en mitenkään tahtoisi kuolla, mutta yhteiskunta vihaa mua. Mitä ihmeen mahdollisuuksia tää jättää mulle, sen lisäksi siis, että asun luolassa ja koetan parhaani mukaan olla olematta olemassa? Mitä järkeä on koulutukseen hakeutumisessa, kun ei musta ihmistä tule kuitenkaan ( Read more... )

Leave a comment

murhaballadi April 10 2011, 12:41:01 UTC
Sä varmaan vihaat mua tän kommentin takia, mutta yhteiskunta nimenomaan ei vihaa sua. Jos se vihais sua, sut olis poistettu väestörekisteristä, koska et oo taloudellisesti tuottava kansalainen, eikä suhun otettais mitään yhteyttä eikä sulta myöskään vaadittais mitään. Ne vaatii sulta asioita sun itses takia. Koska syrjäytyviä nuoria ei vihata, vaan yritetään auttaa pysymään mukana, jotenkin. Sullakin on niin paljon odotettuja elinvuosia edessä, että jos et aio tehdä mitään niiden vuosien aikana, niin onhan se helvetti surullista. Ei sua käsketä hakemaan kouluun ihan ilkeilyn vuoks tai valtion parhaan vuoks tai koska on tapana, vaan koska se vois auttaa sua elämässä eteenpäin ( ... )

Reply

tomaattikopio April 10 2011, 18:17:50 UTC
Sun realismiviestisi meni vähän ohi nyt, koska oot pihalla siitä, mitä mun elämässäni tapahtuu ja mistä tässä merkinnässä oli ylipäätään kyse. Viimeisestä ei tietenkään voi syyttää sua, koska tää merkintä ei missään nimessä ole informatiivinen vaan ainoastaan ahdistuksenpurkaus ( ... )

Reply

tomaattikopio April 10 2011, 18:18:36 UTC
...."Viimeisestä ei tietenkään voi syyttää sua,", kummastakaan ei voi siis syyttää sua, joku julkaisi taas viestin josta oli korjattu vain toinen lause. D:

Reply

murhaballadi April 10 2011, 18:39:31 UTC
Okei, mäkin oon onnellinen, jos et enää valita siitä, mistä ennen. :'D Kyllä se on meidän molempien vika yhtä paljon, ettei tunneta enää. Haluaisin ihan hullun paljon tulla sun luokse, oon yrittänyt keksiä, miten ja millon. Asun kesän Kangasalla ja mulla on osa-aikanen työ, niin saanko tulla joskus kesäkuussa esim.? Käykö arkenakin, kun oon aika paljon viikonloppusin töissä?

Reply

tomaattikopio April 10 2011, 18:46:22 UTC
Mulla ei pitäis olla mitään estettä arkivisiiteille. Kesäkuunkin pitäis sopia lukuunottamatta sitä viikkoa jonka oon Kroatiassa, ja sitä viikkoa just nyt en kykene muistamaan lol, mutta eipä taida olla ajankohtaistakaan oikeastaan vielä. Vitun matkakulut. Mulla ei riitä rahat atm yhtään mihinkään kun rahanhallinta JA mielenkiinto sitä kohtaan (koska sillä ei näytä olevan merkitystä mun jatkuvaa persaukisuuttani ajatellen) kusee, muuten ravaisin vieläkin Tampereella ainakin pari kertaa useammin kuin nyt (eli en siis yhtään, nyt).

Äiti melkein lupas mulle myös sen Lontoon-matkan, ja sitä saattaa myös innostaa jos saan sinne muuta seuraa kuin sen (koska sitten se maksaa sille vähemmän) joten jos lähdetään hevaamaan sinne, niin sittenkin nähdään!

Reply

murhaballadi April 11 2011, 03:59:26 UTC
Joo no mullakin on aika olennaisesti huonontunut rahatilanne sitten viimevuoden... Ja tietysti tää Jyväskylässä asuminen suunnilleen tuplaa ne matkakulut. Yh. Mutta ens vuonna asun ehkä Tampereella tai Turussa.

Mäkin yritän saada sen Lontoon onnistuun!

Reply


Leave a comment

Up