Rotaton olo

Jan 16, 2010 06:14

Täällä on ikävää. Häkin ovi on auki ja sen sisällä on tasan likaiset purut, jotka mun pitäis kaataa bioskaani nyt. Teen sen kohta, nyt kun tajusin mikä tilaisuus mulla on. Rotat on tosiaan äidillä hoidossa kun olin poissa liian pitkän aikaa, ne olis kuoleutuneet yksinään.
Mun pää on niin rikki ettei mitään tajua.
Olin tossa Rinillä ja tarkoitus oli ( Read more... )

yhyy, HÄMMENTÄÄ, ahdistus, angst, lol wut, apatia, huoh, vammailu, päivitys, ihmiset, mielenterveys, masennus, lemmikit, fail

Leave a comment

Comments 3

rin_aokuro January 16 2010, 10:44:10 UTC
mä tosiaan suosittelen tota editkakkosen toimintaa ykkösen sijaan. lakkaa kynnet. se tuntuu kivalta, jostain syystä. en tiedä miksi.

ja suosittelen jatkaan sitä kanjania - siitä ihan oikeasti TULEE parempi olo. tai siis, miksi mä muuten olisin vaihtanut kaiken diru/gaze/whatever vähänkään raskaan tai angstisen musiikin näin täysin kanjaniin/newsiin/kisumaihin/mihin tahansa mistä tulee hyvälle tuulelle ja paremmalle mielelle?

tosin mulla on nyt kyllä aika syyllinen olo. olit sopinut meneväs kiyolle ensin, ja nyt et ollu kykenevä meneen sinne, koska väsyit täällä niin pahasti. enkä oikein tiedä pitäiskö mun pyytää anteeksi joltain. ja jos pitäisi niin kummalta teiltä vai kummaltakin.

Reply

tomaattikopio January 16 2010, 15:40:17 UTC
Öh, ei ollut sun syy, joten et pyydä keltään, ok? Mun pää oli hajonnut jo siinä pisteessä kun tulin sinne, ks. edelliset merkinnät.

Reply


(The comment has been removed)

tomaattikopio January 17 2010, 05:06:35 UTC
Ei tähän totu, ikävä fakta. Muuten olisin nytkin kohauttanut harteitani ja sanonut "sellasta sattuu".

Siivota saat, mun tiskit alkaa kyllä olla jo poissa.

Reply


Leave a comment

Up