Вареники з капустою

Nov 22, 2010 17:54


Продовжуємо вареничну тему! Увага: вареники з капустою! Мої одні з найулюбленіших!!! Ніжне тісто та трохи кисленька капустка в середині....ех!..
We're continuing the varenyky theme. Attention: varenyky with cabbage filling! One of my favorites!!! Tender dough and slightly sour cabbage inside....ah!..
Як ліпити вареники крок за кроком тут, а начинка робиться так: спочатку посмажити мілко нарізану цибулю, потім моркву, потім додати пошатковану капусту. Накрити кришкою, зменшити вогонь - нехай тушкується. Час від часу перемішувати. Як капуста трохи осяде, додати квашеної капусти на свій смак: якщо любите кіслішу начинку, додайте більше кислої капусти, менш кислу - менше....
How to make varenyky step-by-step is here, and the filling is done this way: first, fry finally chopped onions, add shredded carrots, then shredded cabbage. Cover; reduce the heat. Let it cook stirring occasionally until the volume reduces in third. Then add sauerkraut to taste - if you want your filling to be more sour, add more of sauerkraut, about the same amount of cabbage that you have on your frying pan; if you want your filling o be less sour, add about half the amount of your cabbage... If you don't add sauerkraut your filling will taste rather sweet... 
Перед тим, як ліпити вареники, начинку треба остудити. -  Cool off your filling before making varenyky.
Варити вареники в підсоленій воді 5-6 хвилин...Головне, не переварити!!!! - Cook varenyky in slightly salted water 5-6 minutes... Watch them not to overcook!!!!
СМАЧНОГО!!! - ENJOY!!!

olenkaphotography.com

Previous post Next post
Up