Список пісень потречно / List of songs by titles

Nov 04, 2017 02:50



"у режимі розширенної свідомості на надпотужностях енергообміну контроль за детялями світу набагато легше. Ви ж, маючи насичені та сюжетні сни, не задумуєтесь яких ресурсів вистачає на вигадування такої ситуації у сні, а воно ніби саме собою.Так само в реальності ,наприклад, езотерика "контроль за ситуацією" весь час відбувається через інтуїтивне відстежування необхідних "ритуальних"і малозначущих моментів, одним словом - утримання багатьох і дуже багатьох речей "у центрі уваги" насправді відбувається позаусвідомлено, тобто за межею направленої уваги"

Альбом Скрябіну "Храбак!" used to:

https://facebook.com/stefan.khrabrov/videos/717492928304371 - оце справжній брульянт, навіть в перезйомці на трохи іншу тривалість секундних пауз в завантаженні відеотреків. https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/783662391687424 "Всі загинуть в війні" - то завжди плани гомункулів на поповнення філософських каменів (http://read.yagami.me/read/fullmetal_alchemist/20/81/page/16 манга читається зправа-наліво ), "схеми креслили кров" - якраз коли вона л'ється, "Ми Великий Хробак!" - а Енві і є хробак у оригінальній подобі (vid.me/K2LH), не накачанній чужою енергією життів.

Альбом Птахи, Технофайти 1993 i 1999 used at: https://stefan-blog.livejournal.com/1228881.html - дивитися на чорному фоні, для чого втупити курсор у дату.

Трохи невеличкий відступ за життя, чого оце мені все хочеться суміщати на паропанкову реальність "Сталевого Алхіміка", що виглядає як наша власна постапокаліптична ... бо насправді жах, кончєнний жах, суспільство ганнібалів лекторів де кожен в кожному підозрює маньяка, афериста чи якусь соціальну груру "із етіх", хто кому ненависніший. І життя виконує потаємні бажання проявитись в ролі дійового персонажу якої-небудь тзв. "жєсті": прорадянські люди зустрічають невиховане "незалежне покоління", страждаючі патріоти натрапляють на російськомовне хамло, волонтери приходять туди де зашкалює безвідповідальність (пофігізм), жорстокосердя, чиновники ) завжди в поганому настрої коли мова заходить за непотрібних дітей, старих, тварин, інвалідів, пригніченої природи чи архітектурної пам'ятки.

Набачився у виконанні людей "серіалів, сюжетів і прописаних діалогів", більше суржика і сюрру для максимальної кріповості, та як таке може бути у давно не радянській країні з давно не обмеженим у доступі до інформації людьми?

Таке життя, що зростаючи внутрішньо - переходим на іншу сферу "обертання", іншу швидкість і якість паралелі на якій знаходимося у часі з відповідними собі "уроками". НУ якось це можна пояснити тільки набалакавшись у обертанні різних "космосів".
В 2006 були зустрінуті по місту знайомі, бомжі до яких тягнувся "нарушити депресивний покій", нещасні тварини з якими не знав що робить крім як за сюжетов/лекалами/діалогами реальності ЗооФорумів, а для 2009 вже було різного штибу люди в пошуках знання і пригод, рибак рибака відає іздалєка.

А от в чому сенс цих посиденьок над треклістами, якщо перші вдалі досвіди https://vk.com/wall13739532_4956?reply=4961 https://stefan-blog.livejournal.com/1038875.html#comments обходились без добирання нових для себе ігросаундтреків, для заповнення прогалини між основними ідейними місцями збігів (може, тому працюючи в 2016 над канонічно екранізованим по манзі і давнім вольнододуманим початку 2000'их Сталевим Алхіміком я досовував недосоване з примічених пісень, хоча "пекельно-асоціативний досвід" прослуховувань молодосиі скінчився ще 2015-ого).

Бо ми буттям досі у 90'их, а значить в пост(розвалосоюзному)апокаліпсісі, і моральні імперативи стосовно тварин, безпритульних, старих, дітей, одне одного "по той неправильний бік табору" не діять. (Навіть у демонстративних християн, не кажучи вже скільки хатоскрайніх патріотів трапляється...хіба колись інакше було?).
Тому таким добрим був майдан 2004-го, що прибрав умовний водорозділ на нашому соціальному дні, прикрив на певний час піском та водорослями....

Продовжимо?
Тож, на "майже - добрий ше" ще нічого не підібрав бо не спало на думку, зате пісні "China Wall" https://youtu.be/93FSSahudGk?t=3m40s & "Там де мене лишили" https://vid.me/yBl7 не у стосунку альбому "Хробак" добре пасують до того аспекту буття що характеризую зоною, тільки не чорнобильською, а соціальною.

А вступний трек альбому перегукується з депресивним настроєм в який попали головні герої, що нічим не можуть допомогти особистим трагедіям, не те що змінити цей світ. https://vid.me/YBLN

«Я Добрий» і «Інтро (Залізні зуби Гука)» - https://vid.me/4fAA згадує минуле і філософствує про людей, яким нічим допомогти бо за 500 років спостережень вони абсоютно ті самі, й роблять типові помилки. Стуканина по металу з "гукаючих залізних зубів" попала під кадри двобою та алхімічної глобальної трансмутації.

"Не треба" - про війну. А закінчується звуком, яким починається "Хробак", і в самому анімі спогади про війну якраз об'єднані цим звуком, у епізодах https://vid.me/8TuZ і https://vid.me/6y2S після початку перед тим, як власне грає "Хробак" (у поэднаному багатотрековому варіанті це https://vid.me/6b4u + https://youtu.be/Ey7DadK9rW0?t=38m або http://www.dailymotion.com/video/x3uaa0s )

А в неканонічному використаний власне кавер на цю пісню, з найманцями що переслідують біженців згаданої Ішвальської війни https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/1195214977198828

"Твій портрет" подумував вставити у трекліст епізоду vid.me/yRX7 з алюзіями на "Сталкер" Тарковського, там ще каліка пізнав смисл життя після війни і звук хлопання водички у треці Артем'єва (композитора) збігається з дією на екрані.

Зрештою використав "Твій портрет" у інструментальному каверному варіанті https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/vb.100002569768397/1027977857297863/

«Небо Каже" у інструменальному варіанті додав тут бо іншого не мав що додати https://facebook.com/stepan.khrabrov/videos/1341336209295358, але сама пісня чудово пасує в неоригінальному "Сталевому Алхіміку", де знову ж таки серія про Ішвальську війну, спровоковану гомункулами https://www.facebook.com/stepan.khrabrov/videos/vb.100002569768397/1181317148630599/

Один з інструменталів "Хробака" також є тут «Совісті не май (так легше)», доволі по-клубному звучить, в дусі електроніки тих часів https://www.facebook.com/stefan.khrabrov/videos/vb.100001310120841/1193888607331465/

"Клей" мікс до проекту "Дітей ночі" 2011-ого. Бо використовує звуки які було прийнято добирати у 90их, а що як не інакше пасує до Раннього Часу нашої Незалежності, як конспірологія про страшні процеси в державі, як от у цьому епізоду?

Тут, укінці https://vid.me/xCVv

У Хельсингу "Тікай тільки сам" vid.me/AE7v як анонс що тікати треба (про альбом "Казки" з піснею "Годинник" окрема мова )

ну і такий трек, який більше б підійшов до якоїсь відеонарізки-amv про Трансформерів, серіалу чи повнометражки з дитинства, свого роду вдалі переходи кадрів під музику, «Ми, Як Машини» - https://facebook.com/stepan.khrabrov/videos/1028643810564601

А от щодо "Я добрий" є гарна заміксована версія вкінці другого записаного підряд епізоду тут, буквально останні хвилини завантаженого: https://www.facebook.com/video.php?v=1028327007262948

Оригинал взят у stefan_blog в Список пісень потречно / List of songs by titles

Cписок пісень, використаних у одночасових програшах на використані відео,
деякі - з перекладом, в т.ч. власним, у доданих субтитрах:

гурт Скрябін:
Сталевий Алхімік: Братерство
Технофайт,
Пиво як вода,
Плани,
Най буде дощ,
інструментал з альбому "Хробак",
То для нас,
Кавер Нікому то не треба,
Медор,
Хорий Спокійкавер),
Соло,
Тільки ти не вмирай,
Я Добрий,
Коли не буде нас,
ще інструментал "Залізні зуби Гука" альбому "хробак
",
Ліг спати і вмер,
Машини-вітрини (англійською),
Не треба,
Лишися того (англійською),
Не думай про завтра,
Сліди,
Пара-пам,
Кинули,

Пусти Мене
"Cпи собі самa" ремікс,
Коридори-нори,
Падай,
Криза (Технофайт-93)
В ліжку спав,
Зошит
(демо)
Щось зимно,
Елві
Нікому то не треба
(live з довгоносиками у підтанцьовці),
Kольорова,
кавер Бреші мені вголос
інструментальний кавер Твій портрет,
Train,
Велика стіна,
"То мій голос",
"In your eyes"

Сам ("Сплячий патруль"),
Самотній В'язень,
На даху добре,
Модна Країна,
Турбо-Техно,
Загублений рай,
Руки Медузи,
Там де мене лишили,
Вона догнала дикий вітер (англійською)
,
Великий Хробак,
China Wall,

Мій брудний Космос,
Я живу,
Тепла Зима,

Герой.
Місця Щасливих людей радіоверсія
Я не тримаю зла

Леді Гага:
Зламані Крила,
Маршрутка (мікс),
"По осені приходить зима" на відео Flock of Seagulls - Wishing (+ фрагментик "По осені приходить зима" з Сердючкою на задньому плані у Hellsing OVA IX)

Гелсінг OVA,
Тікай тільки сам (трейлер)
Птахи (+мікси),
Шмата,
Годинник,
Люди як Кораблі

До смерті і довше,
Старі фотографії (у виконанні Дзідзьо),
Місця Щасливих Людей,
Шукав свій дім  (+ 2004 мікс),
Останній Танець.

Просто Сталевий Алхімік:
Ми як машини
MOLOTOV 20 - Кризис
(альбом "Спатанка")
Небо каже йди сюда,
Нікому то не треба
(Діти ночі 2011),
L'Amoure Attack,
Пиво як вода мікс,
Скрябін - !Toy (щось англомовне)
Танець пінгвіна,

Мудрий бо німий (кавери)
І буде так цілий час,
Нікому то не треба мікс,
Бути маленьким,

Китайські чіпси,
Татко Хорий / Daddy is ill
Нейловой Час / Nylon Time

Два озера повні сліз,
Інструментал "Совiстi не май (Так легше)" з "Хробака",
Танець пінгвіна з "Голос Діти",

"Небо",
"Холодний Смак",
Не треба кавер-версія by Pleroma,

кавер Бреши мені вголос / Lie me aloud - Lyricstranslation
Я не тримаю зла (інша версія),
фрагмент початкового програшу "Історія", 2014.01.22 (укінці епізоду, до почату слів),
Очі що міняли колір,
Театр,
Клей,

Негри люблять молоко,
Ненормальне літо,
Я твій паасжир
(радіоверсія з фрагментами оригіналу пісні Depeche mode),
Світ без очей,
як музика (інструментал),
Казка
.

A ще окремо є на чуже використанe amv "Техносекс"
О.Е., Сталевий Алхімік: Братерство
Лист до мами
Маленький принц
Онлайн (ремікс)
Хіба хтось сказав тобі що буде легко,
Квітка,
Дощ,
Ото була весна,
Сосни,
З 49 по 55 епізоди:
Позич Сонце
Той день (пришвидшена версія)
Майже весна,
Gloria (Твоє ім'я...)
Сьогодні знову я іду додому сам,
Ти забула давно,
Там де нас нема,
Вулиця,
Isn't it сон
Кожен день як останній день
,
Тінь твого тіла,
Не забуду тебе (Ніколи)
,
Для тебе
на лінії вогню
,
Стіна,
Моя Незалежність,
Джульєта.


Сталевий Алхімік : перший епізод з "маленьким принцем" укінці.

Анна Герман - Надежда (укінці)

О.Е., Гельсинг, багатоепізодичні і односерійні плейлісти, крім згаданих:
I OVA:
Перша пісня,
Сонце сідає,
Без тебе,
Невидима сім'я,
Як довго у одноепізодичному
Ти собі сама,
911,
реклама Рошен з "їду додому"

[офтоп](запам'яталось у такому контексті бо їхав зупиняти відлов у автобусі сонячного ранку на рибальський півострів. Поговорили на протязі весни не один раз з розумною жінкою-представником замовника, але не стали відміняти відлов, бо песики псували навіть oброблений хімікатами газон,-offtop)
III OVA:
Холодно
IV OVA:
SuSy,
Вище неба
,
Все буде добре,
Isn't it son у багатоепізодичному
V OVA:
Ледi,
Ікони не плачуть
Хочу напитись тобою,
Веселi, брате, часи настали
VI OVA:
Відчуваю тебе,
Африка
Кішка.
VII OVA:
Зелені очі,
Моя мала,
Коли тебе нема
, Той день у одноепізодичному

VIII OVA:
Майже весна
Ти і я,
Янанебібув


XI OVA:
Не здамся без бою,
Більше для нас,
Ото була весна
(навіть у варіанті реклами 1+1, яка запам'яталась мені 2007-ого року),
Кава-чай,
Я до тебе,
Друг,
Коко Шанель,
Вставай,
(також, з кадрами відео Помаранчевої революції)
Divchuna
X OVA: (+трейлер на "мажйе весна")
Фіалки(кілька версій вступу http://stefan-blog.livejournal.com/1220539.html, також Там де нас нема)
Стріляй,
Рандеву у версії
Лелеки (дайте нам бути такими, якими ми є!),
Пташка
,
Дякую.

TarTak: Моральний Секс, Чорноморець, Понад Хмарами feat Kattya Chilly

Олег Скрипка: Зоряна Осінь, Весна у OVA VIII,
"День народження" на кліп Thriller, Гоп-ця та Музіка діка на кліп Леді Гаги "You nd I",
"У клюбі танці" на відео Duck Sauce - Itz You

GAGA MUSIC & CLIPS:

songs at Hellsin' VIII and X, some cut-version at VII

with sync on most of Serduchka's clips


Originally posted by stefan_blog at post

схожі відчуття переживав у 2007 і 2010-ому, коли мріяв повпливати на припинення "будки"

я так і думав - це відео http://youtu.be/OnyjXSlLt_w?t=35m8s
відрізняється від цього наче кращим "перевиданням" http://youtu.be/PwPeh8fsmPM?t=35m1s


Record_2014_07_19_20_51_56_281 stefanblog

image Click to view



як вже було колись що перестав спілкуватись з зоозахисниками "як відрізало" від їх кола спілкування-карми (общения-общность, спілкування-спілка)
Previous post Next post
Up