[Vilnius]

Oct 03, 2007 18:20

Šiaip tikrai myliu savo miestą. Kai grįžau iš dangoraižiais persisotinusios Kinijos, pamaniau, šalin plėtras ir dvimiesčius, man patinka, kad Vilnius yra kaimas. Ir dabar, rudenį, man patinka, kad niekas nukritusių lapų iškart nenušluoja, nes jei nušluotų, kur būtų rudens dvasia ( Read more... )

vilnius

Leave a comment

Comments 4

is_sapno October 3 2007, 17:35:54 UTC
Pasirašau po paskutine pastraipa. Jokios gėdos ;) man tik liūdna, kad tiek žmonės šiukšlina, o šiaip natūralus miesto gimimas/augimas/natūrali mirtis vienu metu tik žavi. Tos taivanietės pasakymas, kad pas juos senus apgriuvusius namus nugriauna ir vietoj jų stato naujus, man susiasocijavo su senukų vežimu rogutėmis į mišką.

Reply


ezhux October 3 2007, 18:55:26 UTC
ne tavo bėdos, kad taivaniečiai nori gyventi dezinfekcinėmis sąlygomis :)

Reply

starlin_elvea October 3 2007, 19:51:20 UTC
Na, ji pati tą sakinį pasakė kaip tik kaip blogą pavyzdį - kad dangoraižiai kišami visur ir visada. Man atrodo, tie klausimai buvo tiesiog natūralus nustebimas, nes pas juos tai visiškai kitaip.

Reply


indraja_rrt October 4 2007, 07:31:47 UTC
Tai kad turbūt net jei kas norėtų viską padaryti turistiškai, nepavyktų ;) Tarkim, galima rasti apsilaupiusių įspūdingų bažnyčių, kurioms tvarkyti niekas tiesiog pinigų neturi. Ir, logiškai, mąstant, ilgai neturės :)

Reply


Leave a comment

Up