вчора я прочитала статтю в Кореспонденті про те, що в Києві і Україні загалом стають все популярнішими демократичні ресторанчики, типу вони ближче до народу (як приклад, показує Оливу, Андер Вондер і Барсук - ст. 32 "
Демократичные заведения с хорошей кухней вытесняют с рынка помпезные рестораны с вычурными меню и интерьерами". і що в них ну ТАААК
(
Read more... )
Comments 16
Звісно, у Барсуку дешевше, ніж у помпезному ресторані, але більшість навряд чи може дозволити собі постійні бзінес-ланчі на 100 грн.
До речі, коли їси у забігайлівках і ціна має значення, дуже швидко привчаєшся складати своє меню так, щоб було і поживно, і подешевше:)
Reply
Reply
по-друге, чому це в статты про демократичні заклади згадано лише 3 ресторани і то в демократичності котрих є великий сумнів.
Reply
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
но только обед на такую сумму.
35-50 грн - потолок!
Reply
Reply
Reply
Reply
у Києві НЕ ВСЕ всюди так дорого. спокійно можна посидіти на 35 грн ввечері, звісно, якщо у вас немає закидів на "лосось" і якесь там вино (про лосося у статті теж є...).
мене здивувало і трохи обурило інше - чек у 100 грн описується як щось таке "хха! да лігко!", наче це планка, ВІД якої треба плясати і орінєтуватись. в той час, як ці 100 грн це щось таке трошки натягнуте за вуха абло ж віддалене від реальності. може, я знову-таки, непарва і ми тут всі "ніудачнікі", які не можуть собі заробити навіть на 100-грвневу сніданок-обід- вечерю.... та я так не вважаю.
Reply
ебсент.
Reply
але раз уж авторт статті пише, що у нас вже щось "з"явилось" для середньго класу, а про відсутність цього ж середньогокласу забуває, приписуючи задтність снідати-обідати-і вечеряти по 100 грн - то виходячи з цього, чуствую себе ще більше "ебсентом")))
Reply
Leave a comment