Про свята, про роботу, про рецепт

Apr 13, 2012 10:47

Зовсім не маю часу бо за чотири години поїзд, а сумка, як завжди, не зібрана. Але хочу побажати всім смачної паски та радісного серця. А ще трохи потриндіти ( Read more... )

кухня, подорожі, я, робота, з Великоднем!

Leave a comment

Comments 5

jarka_ideas April 13 2012, 12:45:13 UTC
ням ням ням)))!!! Якось то твій жж поступово починає набирати смачних ароматів).
Дякую за побажання!
Гарних, теплих, радісно-сонячних Великодніх свят)!!! Вдалих писаночок й пасок!!!
П.С. Клавіатуру на ноуті мона пропилососити, або ще мачати серветку в рідину для очищення оргтехніки, й так обережненько склавши удвоє та узявши за края запихати складене частину під кнопочки, а на додачу накрутити вати на зубочистку(бажано нову))))) й трохи зволоживши вичищати потаємні місця клавіатури.
П.С. Ура радісним стосункам з роботою!!!!

Reply

soncevirr April 14 2012, 14:40:47 UTC
Дякую за пораду! Писанки якось не дуже йдуть, але для першого разу - терпимо:).
А щодо курки, до мене дійшло. 50 хвилин - це ЗАБАГАТО!!! 30-35 максимум. Тоді, може, не буде суха. Лоханулась я чогось:))).

Reply

jarka_ideas April 15 2012, 20:47:27 UTC
є класнючий рецептяка курочки "Соковита кралечка" то голи замаринована ципа натягається на банку з водою й чеше в духовку)))

Reply

soncevirr April 16 2012, 07:45:30 UTC
О, курочку на баночці памятаю ще з дитинства, мама завжди робила. А ще в солі - засипаєш сіллю повністю і в духовку... Тільки сама я не пробувала.

Reply


Leave a comment

Up