Вчора були у Жовкві. Дуже кльове місто! Правда таке малюсіньке, що можна все подивитися за годину. Але про це пізніше. Зараз - рецепт печені по-жовківськи, яку ми спробували в одній кнайпі
( Read more... )
Кнайпа - це те саме, що гендель, кабак. Заклад громадського харчування. На днях почну Винничука читати - "Кнайпи Львова", то може там буде щось докладніше:).
о!!! Класс!!! Цуплю слово!! Крутецьке!! У Львові дуж вподобала кафе "Молочне" як дійти не пам"ятаю. Але це десь не далеко від стометрівки, як стояти спиною до оперного, то направо). Хоч воно більш схоже на столовку, але приємно затишне. Ще Армянське кафе, щось накшталт цього, на Вірменській вулиці, за костьлом(памятаю навпомацки)))) Й симпатично оздоблений "КАКТУС")
Ой, та у Львові ходити не переходити... Я щось від того навіть втомилась... І обслуговування мало де нормально... Чекаю вже літа, щоб собі кафе на траві організувати:). А Молочне - то може пінгвін? Там морозиво зі смаком дитинства. Або ще є Корова на Коперніка - там справді поїсти можна як в їдальні:).
Comments 8
Мммм гаряча кружка))) смачно, а з іншого боку хитра задумка))
Reply
Reply
У Львові дуж вподобала кафе "Молочне" як дійти не пам"ятаю. Але це десь не далеко від стометрівки, як стояти спиною до оперного, то направо). Хоч воно більш схоже на столовку, але приємно затишне.
Ще Армянське кафе, щось накшталт цього, на Вірменській вулиці, за костьлом(памятаю навпомацки))))
Й симпатично оздоблений "КАКТУС")
Reply
Reply
Leave a comment