Печеня по-жовківськи

Mar 25, 2012 17:32

Вчора були у Жовкві. Дуже кльове місто! Правда таке малюсіньке, що можна все подивитися за годину. Але про це пізніше. Зараз - рецепт печені по-жовківськи, яку ми спробували в одній кнайпі.

Берете зварену і порізану картоплю, тушкуєте її в маленькій кількості води, не помішуєте - так, щоб з одного боку вона була трохи коричневою, з іншого - не зовсім готовою. Додаєте кілька шматків свинини, дрібно порізаної, пару ледь видимих шматочків шампіньйона, смажену цибулю. Все це складаєте у горщик, заливаєте гарячою водою і - головний момент, увага! - засипаєте 2 пакетика супчика "Гаряча кружка" з грибами та грінками. Подаєте.

Уявляєте мій вираз обличчя, коли я спочатку то занюхала, а потім і розпробувала? "Гарячу кружку" я ні з чим не переплутаю. Минулого року, коли хворіла і мала дуже високу температуру, то нічого не могла не те, щоб приготувати, але й їсти, тому сьорбала цю саму "Кружку"... Прикольно було потім спостерігати за іншими відвідувачами, які теж замовили цю печеню...

кухня, Жовква

Previous post Next post
Up