бізнес по-нашому або про причини корупції

Mar 26, 2012 16:34

kerbasi порадив у відповідь на мій коментар у одному із обговорень причин нашого болота в країні:
"Останній абзац просто супер! Винеси окремим дописом!
Дитина легко дійшла до головного принципу боротьби з корупцією - скорочення дозвільних працедур. На жаль, це не очевидно всім дорослим. Дорослі хочуть, щоб чиновника перевіряв контролел, а контролера супер- ( Read more... )

державне, промінчик

Leave a comment

Comments 35

mandrivnic March 26 2012, 15:01:11 UTC
Вся біда в тому,що ніхто нікого не б'є по руках.Ні держава-міліціонера,який за хабар дозволяє несанкціоновано торгувати з землі,ні виховательку,яка вимагає гроші з батьків,ані лікарів,які відкрито вимагають хабарі з хворих,ані приватного підприємця,який платить зарплату в конверті робітникам.Ані саму себе,яка дозволяє платити мізерні зарплати і пенсії.Просто ця ситуація вигідна декому,а саме владній "верхівціі",до якої через різного роду відкати і збігаються всі "пінки" з таких оборудок.То що вона,ця "верхівка",буде боротися сама з собою ( ... )

Reply

0navaho0 March 26 2012, 15:15:01 UTC
браво. тисну Вашу мужню руку, друже.

Reply

smijana March 26 2012, 15:57:11 UTC
Я це до того, що мало у нас опозиційних лідерів, які би про це говорили, про конкретику конкретних змін до законів, а не популістські узагальнення.
..чомусь побутує думка що народ в масі своїй дурний і такого не зрозуміє, йому дай обіцянку грошей і допомоги держави (грошової)..

А я от вірю що якби лідер доступними словами змалював що не буде "роздавати як добрий цар", а змінить закони так щоб вони оберігали кожне мале виробництво, щоб жити і працювати чесно було можливо і вигідно всім чесним звичайним людям, змалював нову систему - за ним пішли би навіть бомжі.
Тільки не бачу я, на жаль, навіть серед своїх фаворитів типу Гриценка, таких лідерів рішучих і готових до реформ, а головне - нічого без парламента лідер не зможе зробити.. хіба почати з референдуму про зміну форми правління у державі. Якщо впевнений буде у довірі населення.

Reply

0navaho0 March 26 2012, 16:00:24 UTC
реально. нам всім набридло чекати. нас всіх вже дістала тая банда. завтра стихійний мітинг, клич у тирнеті, тисячі виходять на моб стихійний, мирний, несанкціонований.. кого ставимо лідером?

питання: скільки секунд нам треба, аби встигнути посваритися насмерть, бо ти любиш Яценюка а я -...мммм.. Боже, кого ж я би висунув, за кого би агітував.. мама
за Кравчука!!

Reply


0navaho0 March 26 2012, 15:51:03 UTC
пан Кербасі, як влучно помітив колись добродій Негребецький, вчергове у своїй жежешці блискуче розгромив вигаданого ворога ( ... )

Reply

smijana March 26 2012, 16:06:06 UTC
"я думаю шо ці пацанята з пляшками зроблять куди більше за хороший місяць таких маленьких рейдів, аніж вся апазиція і Рухи і Свободи за всі роки незалежності. і буде перегляд законів ( ... )

Reply

0navaho0 March 26 2012, 16:25:03 UTC
ну бач, я виходжу з простої логіки: при владі 100% злодії, бандити, казнокради, гоміки, українофоби, жиди, данєцкі /читай - вори, бандюки/, адже так ( ... )

Reply

smijana March 26 2012, 16:32:03 UTC
"ти знаєш, я вірю, що вони зможуть, коли захочуть, навести лад в державі,)) ага, я такий.. юморист ( ... )

Reply


odyn_owl March 26 2012, 18:21:16 UTC
завдяки дії таким "принципам" товари та послуги мають вартість яка перевищує аналогічні (чи навіть значно кращі) товари та послуги в тих самих закордонних сусідів. приклади вже наводилися, про продукти харчування чи з цінами на автомобілі. потім утворюється ланцюжок - щоб щось отримати, треба самому урвати побільше самому всіма доступними способами. Якась азіатщина коли все зводиться до торгування з ззавищеними в рази цінами.

Reply

smijana March 26 2012, 20:52:47 UTC
Саме так ( ... )

Reply


Leave a comment

Up