пошук в інтернеті по прізвищу

Apr 27, 2011 17:40

Промінчик ділиться враженнями про урок інформатики ( Read more... )

житейське, усміхнене, промінчик

Leave a comment

Comments 17

0navaho0 April 27 2011, 14:50:28 UTC
ну чого?,)) я он зі своєю вчителькою рос.літератури листувався, коли вона хворіла, і коли на курси кваліфікаційні їздила,) клас був теж десь сьомий-восьмий.) літгурток і все таке.

Reply

smijana April 27 2011, 15:18:53 UTC
Ну так, з деякими вчителями відбувалося, і зараз буває, зближення і поза межами школи.. але це визначається більше бажанням вчителя все-таки іти на контакт ( ... )

Reply

0navaho0 April 27 2011, 15:22:15 UTC
ну, самоконтроль, то таке.) він або є, або його і не буде.

а взагалі на це все є стаття про розтління. і добре шо є.

Reply

smijana April 27 2011, 15:56:10 UTC
угу...
хоч припускаю що "любви все возрасты покорны", але з чим стикалася - про те і згадала.

До речі, у мене теж з вчителькою рос.літератури були гарні стосунки, вона нас завжди заохочувала писати "власні думки". :) за що її недолюблювали - школа-то радянська.. які там власні думки.
Так ось, вона мені настільки довіряла, що дала додому на один вечір почитати старезний псалтир.. і я з нього перемалювала собі олівцем знак-у-знак старослов'янським церковним шрифтом (яким лытописи писали) три псалми. Досі бережу. :)

Reply


beautifullady22 April 27 2011, 16:06:30 UTC
тепер вже в п'ятому класі вчать інформатику?! о-о... і правда кожне покоління розумніше за попереднє. От як подумаю, як тепер цікаво вчитися, коли є інтернет і різноманітні там вікіпедії і навчальні сайти. в наші часи точно про таке хіба в фантастиці читали )

Reply

smijana April 28 2011, 06:50:10 UTC
Так. :)
..але і у походах в бібліотеку була своя романтика..:) це була ціла пригода - ніколи не знав що випадково знайдеш, тиняючись між полицями із непередаваним книжковим "пергаментним" запахом.. :)
Хоча звичайно, в плані пошуку потрібної інформації інтернет - це дійсно фантастика, мрія!

Reply


soul_v April 27 2011, 19:33:13 UTC
я зі своєю ученицею у фейсбуці теж дружу)))
і взагалі душевна і духовна близькість між учнями і вчителями - це круто (щодо окремих випадків фізичної близькості - це справді трошки інше...). от у мене на роботі зараз таке ЩАСТЯ. діти мене люблять, як і я - їх, обліплюють, обіймають, посміхаються - і я на сьомому небі від ЛЮБОВІ!

Reply

smijana April 28 2011, 06:47:40 UTC
..чудово коли так. :)))
У мене теж були товариські стосунки з дівчинкою, з якою колись займалася репетиторством трошки -англ. мова), я думаю що і сама не змогла б надто "тримати дистанцію", але все одно для мене з дитинства якось саме поняття Вчитель - це все-таки якась віддаленість від особистого життя цієї людини, хоча і душевний контакт, безумовно, якщо є тепло душі, любов - такі вчителі пам'ятаються все життя.
Моя перша вчителька була дружиною військового, і ми у неї були лише один навчальний рік - але вона була така щира, добра, любляча (мабуть, трохи за 30 віком) - як мама, що вплинула на весь наш клас, чи то так підібралися "випадково".. потім нас розкидало - але діти повиростали якимись.. добрішими, чистішими за інших в паралелі, чи що, і всі її пам'ятають досі.

"..обліплюють, обіймають, посміхаються - і я на сьомому небі від ЛЮБОВІ!"
Аж настрій піднявся. :)) Хай так і буде, це чудово, вам усім пощастило зустріти одне одних. :))

Reply


Leave a comment

Up