И я хочу попробовать этот рецепт, уж больно вкусно описано. Я недавно готовила вот такой рецепт курица в духовке только вместо мяты использовала другую зелень, петрушку.
Вечно опаздываюpisistratJune 27 2010, 07:33:54 UTC
Все уже слопали.. Я курицу с чесноком не очень.. По еврейски это :) Я с чесноком свиню мертвую люблю. А шоб курка не засушилась, так в фольгу ее окаянную. А в конце размотать и зарумянить.
Якщо птаха тримати в неволі, Якщо птаху підрізати крила І якщо відрубать йому лапи, А до того ще й вищипать пір’я, І напхать йому в задницю яблук, І усе це в духовці спекти, - То це буде засмажена качка, Це окраса святкового столу.
Мушу сказати, що лимон і розмарин прекрасно пасують до курки. Видусити 1,5-2 лимона на круку і запхати їх їй в попу - прекрасно працює :) Але часника всередині зовсім не чути, тому цікаво спробувати ваш метод запихати під шкіру, або намазувати ззовні.
дякую за відгук та за посилання. розмарин дуже люблю додавати в рибні страви разом з лимоном. а часник та зелень краще запхати під шкіру, а не зверху намастити, оскільки воно так залишиться всередині і курка буде соковитою.
Comments 9
Reply
Reply
Reply
Якщо птаха тримати в неволі,
Якщо птаху підрізати крила
І якщо відрубать йому лапи,
А до того ще й вищипать пір’я,
І напхать йому в задницю яблук,
І усе це в духовці спекти, -
То це буде засмажена качка,
Це окраса святкового столу.
Reply
Reply
Reply
Reply
Мушу сказати, що лимон і розмарин прекрасно пасують до курки. Видусити 1,5-2 лимона на круку і запхати їх їй в попу - прекрасно працює :) Але часника всередині зовсім не чути, тому цікаво спробувати ваш метод запихати під шкіру, або намазувати ззовні.
Reply
а часник та зелень краще запхати під шкіру, а не зверху намастити, оскільки воно так залишиться всередині і курка буде соковитою.
Reply
Leave a comment