Langzame progressie

Feb 28, 2012 21:04



Hai peeps!

Zoals ik van de week al zei, zit mijn vakantie er weer op en heb ik vandaag alweer m'n tweede schooldag gehad. Gek genoeg voelt het alsof ik alweer veel langer dan dat naar school toega. Maar ja, isn't it always like that?

In elk geval heb ik allebei de nachten nog flink doorgewerkt dus uit school was ik like really brak. 's Nachts werken ( Read more... )

progressie, de herhaling van de geschiedenis

Leave a comment

Comments 2

annek2 February 29 2012, 09:21:04 UTC
Hee Ils :) De keuken ziet er leuk uit! Ik hou van clutter, al gebruik ik het zelf niet zo vaak, omdat ik dat niet praktisch vind met het spelen. :)

Even een verzoekje/tip: misschien is het handig om voortaan je foto's onder een cut te plaatsen (of te verkleinen), want het staat op de friendspage erg vervelend, vind ik persoonlijk. Hij is dan helemaal uitgerekt (voor mij tenminste, maar ik denk dat er meer mensen last van hebben). Just sayin'! :)

Hopelijk is het daar een beetje mooi weer, dan kan je lekker gaan skaten :) Ik ben dit winterse/herfstachtige weer helemaal zat, ik wil lente!

xx

Reply

sims2snfkggh February 29 2012, 16:25:03 UTC
Niet praktisch? True. Daarom doe ik het zelf ook niet met de families waarin ik echt just for fun speel. Maar bij de verhalen zeker weten wel! =D

Dat van die cuts doe ik normaal wel, maar omdat het nu maar vier foto's zijn niet. ;) De volgende keer zal ik 't dan wel doen. =)

Het is hier nog steeds blur weer, trouwens. Dikke mist en onderhand begint het ook alweer wat donker te worden. De temperatuur is het er wel voor, maar die natte wegen... Nope. Er hoeft niet eens per se zon te schijnen, maar met dit weer ga ik toch niet skaten. =P

Xx Ilse

Reply


Leave a comment

Up