Langzame progressie

Feb 28, 2012 21:04



Hai peeps!

Zoals ik van de week al zei, zit mijn vakantie er weer op en heb ik vandaag alweer m'n tweede schooldag gehad. Gek genoeg voelt het alsof ik alweer veel langer dan dat naar school toega. Maar ja, isn't it always like that?

In elk geval heb ik allebei de nachten nog flink doorgewerkt dus uit school was ik like really brak. 's Nachts werken is toch fijner dan overdag, vind ik. Minder afleiding. Dat maakt dat ik nu op een (al zeg ik het zelf) nette 43/50 zit, waarvan de tekst het overheersende deel is. Naar ik gok komen er nog zo'n 8 dia's bij voor die scène, met tekst en foto's. Totaal 58? Nope. Want er komen nog twee scènes, waarvan er één vrij lang gaat duren ben ik bang. Die poses ook...

Vandaag heb ik even geen zin om foto's te maken voor het verhaal. In plaats daarvan ben ik wat bezig geweest met het pimpen van een appartement. Koekje voor wie 'm herkent. Al is het niet eens dat ik jullie zo nieuwsgierig wil maken. Ik ben gewoon in een clutter-bui en wilde de keuken even showen. ;)









De afgelopen dagen gaat het minder hard dan eerder. Veel scènes met poses. Ook wordt de zin erin langzamerhand weer wat minder. Het gaat eigenlijk altijd wel zo. Het ene moment stort ik me er vol overgave in en dan kan ik er tijdenlang mee bezig zijn, erin doorslaan ook. En dan zie ik het een tijdlang niet zitten, waar ik me in het begin kut om voel. Maar dan moet ik gewoon weer bezig zijn met wat anders, weet je. Zoiets zit er nu dus ook aan te komen. Hopelijk zit het weer een beetje mee, want dan kan ik buiten gaan skaten. Like I said in my previous post: ik kan nu al uitkijken na het idee van alles op een rijtje kunnen zetten tijdens dat skaten met een muziekje op de achtergrond. Van het weekend met de fiets was dat al chill, maar als er straks bij dit temperatuurtje ook nog een zonnetje is en niet meer die vage 'mist'... Dan ben ik content!

Ik denk dat het reëel is om te zeggen dat ik het voor het weekend niet gedaan krijg, mede vanwege die posescène maar ook vanwege dat ik weer naar school ga. Het weekend zelf ben ik er niet, zoals ik vorige week ergens al zei. Weer eens wat anders aan m'n hoofd, even lekker socializen en op een andere manier lol hebben. Het weekend erop is m'n eerste werkdag op 't voetbalveld, al is dat dan alleen op de zaterdag. Lekker volgepland dan alweer, maar oké. Misschien juist net beter met die afwisseling. Volgende week zal de update wel af zijn, anders zal 't heel raar moeten zijn gelopen! =)

Xx Ilse

progressie, de herhaling van de geschiedenis

Previous post Next post
Up