Дівчата в моєму житті. Частина 10. Зелена сукня.

May 22, 2013 02:03

Для тих, хто не бачив найпершого поста з поясненням, що до чого, нагадую, що це така собі невеличка серія в моєму журналі про всіх тих дівчат, яких я може й не кохав, але які залишили відбиток у серці і якось змінили мене. Всі пости можна знайти за посиланням «Дівчата в моєму житті» :)

*  *  *З бурхливих часів першого курсу в університеті ( Read more... )

дівчата в моєму житті

Leave a comment

Comments 12

anonymous May 23 2013, 14:19:09 UTC
В окулярах схожа на Майкла Джексона :), зверхність відчувається у посмішці. Без тих віршів і сумних пісень наодинці, уся діяльність зводиться до банального pick-up'a, все вірно, так і повинно бути, за це більше ціниш справжність свого почуття, балансуючи на піку чутєвого досвіду, точніше можеш передати те, що відчуваєш тому до кого відчуваєш. Конкурент викликав у тебе злість і ревнощі? Закладаюся він відчував теж і до тебе :), кожен відчуває, щось схоже. Спрага до володіння, як сумнозвісне кільце, що так змінювало його власників. Хотілося би лише акцентувати важливість власне надії, може і не на крила, але на добрі відносини принаймі, бо крила можуть і не підійти, а хороші стосунки, це запорука щастя навколишніх і свого власного.

Reply

silme_ea May 23 2013, 15:52:41 UTC
Аноніме, вибач, але pick-up = бурхлива ніч і "давайдосвіданья", інакше кажучи, це коли цікавить тільки тіло людини, і більш нічого. А якщо цікава людина в цілому, і не просто цікава, а й є до неї симпатія, то хіба єдиний варіант почуттів - це страждання в куточку? Звісно, досвід "балансування на піку чуттєвого досвіду" допомагає, але чи завжди він вартий того? Ми ошукані з дитинства історіями про "ідеальне кохання" - воно майже не трапляється в житті в тому вигляді, як його описують. Натомість спостерігаємо "банальний pick-up". Хіба не буває якогось іншого шляху ( ... )

Reply

anonymous May 25 2013, 06:27:40 UTC
Хех пікап, це чиста хімія, зв'язок на рівні machine codes, засіб, що диктує час. Звичайно це не глибинні почуття і навіть порівнювати його з швидкопливною закоханістю не можна.
Скажи ти думав (мріяв, фантазував) про одну єдину цілком реальну дівчину, кожен день на протязі періоду у 4-5 років? При чому це було би по різному, іноді з важкими темними думками, а часом (у переважній більшості) з "легким" серцем.

Reply

silme_ea May 25 2013, 10:15:56 UTC
Ні, Аноніме, в мене бували (і є) довготривалі симпатії, проте чогось більшого, достатнього для справжнього хвилювання серця протягом 4-5 років, в мене не було. А в тебе? :)

Reply


meaculpameavino July 16 2013, 11:54:38 UTC
Справді, схоже на Вінса -_-

Reply

silme_ea July 16 2013, 13:32:14 UTC
Хто це і хто такий Вінс? :)

Reply

meaculpameavino July 16 2013, 14:40:44 UTC
Ніхто, просто прогулювалася сторінками твого жж.
А Вінс - це Ван Гог власною персоною :)

Reply

silme_ea July 16 2013, 16:30:53 UTC
Овва!

Reply


Leave a comment

Up