яку? сиру? може то от нєзнаній. я різні смішні ситуації бачив.
Бо вже варену можна на сковороді піджарити-піжігріти. Це як з пєльмєнями чи хінкалі.
Колись в общазі на спільній кухні притопав варити картоплю. Приніс уже почищену нарізану в каструлі. Збоку тусували дві баришні і відно було, шо довго тусують. Вони теж варили картоплю. Почищену АЛЕ ЦІЛУ. Моя зварилася швидше і я пішов, а вони все ножиком тикали в свою, перевіряли коли звариться.
Коли вийшов, то прозвучала фраза: "Блін, можна ж було порізати картоплю."
Comments 21
прікрасний завтрак і даже обєд і ужин
Reply
Reply
мені кажецца навіть голодні студенти в гуртожитку до такого збоченства би не додумались
Reply
Reply
Reply
може то от нєзнаній. я різні смішні ситуації бачив.
Бо вже варену можна на сковороді піджарити-піжігріти.
Це як з пєльмєнями чи хінкалі.
Колись в общазі на спільній кухні притопав варити картоплю. Приніс уже почищену нарізану в каструлі.
Збоку тусували дві баришні і відно було, шо довго тусують.
Вони теж варили картоплю. Почищену АЛЕ ЦІЛУ.
Моя зварилася швидше і я пішов, а вони все ножиком тикали в свою, перевіряли коли звариться.
Коли вийшов, то прозвучала фраза: "Блін, можна ж було порізати картоплю."
Reply
у мого була своя технологія: мочиш макарону в холодній воді, потім смажиш.
Reply
Reply
Reply
Reply
скільки ж він важитиме до 10-го класу, якщо в день схавати банку майонезу!
Reply
Reply
там ше много вкусного
Reply
Reply
Reply
Leave a comment