Гурме в шаурме

Feb 26, 2010 10:58

От лічно я навєрно здох би от такого завтрака довольно бистро.
Ну як так можна над дітьми. Ім же думать ше нада. Головою.

Завтрак школьника ( Read more... )

кулінарниє ізвращєнія, моразматікі, му-ха-ха

Leave a comment

recentlyarchie February 26 2010, 09:11:03 UTC
охуєнно, чо. мій однокурсник вермішель жарив. і нічого)

Reply

shuher_smit February 26 2010, 09:14:46 UTC
яку? сиру?
може то от нєзнаній. я різні смішні ситуації бачив.

Бо вже варену можна на сковороді піджарити-піжігріти.
Це як з пєльмєнями чи хінкалі.

Колись в общазі на спільній кухні притопав варити картоплю. Приніс уже почищену нарізану в каструлі.
Збоку тусували дві баришні і відно було, шо довго тусують.
Вони теж варили картоплю. Почищену АЛЕ ЦІЛУ.
Моя зварилася швидше і я пішов, а вони все ножиком тикали в свою, перевіряли коли звариться.

Коли вийшов, то прозвучала фраза: "Блін, можна ж було порізати картоплю."

Reply

recentlyarchie February 26 2010, 09:41:17 UTC
)))

у мого була своя технологія: мочиш макарону в холодній воді, потім смажиш.

Reply

shuher_smit February 26 2010, 09:43:01 UTC
а-ха-ха!

Reply

banderivka February 26 2010, 09:15:23 UTC
китаєць?)

Reply

recentlyarchie February 26 2010, 09:40:22 UTC
Та ні) українець

Reply


Leave a comment

Up