Кулінарна порнуха

Jul 03, 2009 13:41

Вчора, коли повертався додому, захотів чорниць. Як на зло, їх продавала одна тьотя. І разом з чорницями я купив ще банку лисичок. Гриби такі. Рижі. На фіга - не знаю, бо з ними ніколи нічого не робив. Поки йшов, зрозумів, що чорниці я не зжеру просто так. Захотів з ними поізвращатися ( Read more... )

сам про своє, кулінарниє ізвращєнія, смачнооооОГО, алюстрації жизні, кухня

Leave a comment

Comments 95

gonchar73 July 3 2009, 11:33:15 UTC
Розрив слиною!

Reply

shuher_smit July 3 2009, 11:35:52 UTC
)))

Reply

gonchar73 July 3 2009, 11:47:57 UTC
а комусь не весело зовсім!

Reply

shuher_smit July 3 2009, 11:50:33 UTC
чому ж?

Reply


green_carrot July 3 2009, 11:33:52 UTC
Фігасє в тебе кухня! :)

Reply

shuher_smit July 3 2009, 11:35:41 UTC
а де там кухню видно? )))
кусок стіни і шматок плити.

Reply

green_carrot July 3 2009, 11:38:29 UTC
ага, плита і сковорідка гриль - красатаааа :)
і тарілочки-лапотулічки :)
тарілочки - це моя слабкість :)

Reply

shuher_smit July 3 2009, 11:52:09 UTC
аааааа :)
да. тарілки мені теж подобаються.

Reply


radi_mishi July 3 2009, 11:39:44 UTC
солодке мясо буеееее

Reply

shuher_smit July 3 2009, 11:51:37 UTC
буееее - це макдональдс.
а таке треба спробувати спочатку.
воно не солодке, просто з ягодами. чорниця кисленька.

Reply

radi_mishi July 3 2009, 12:08:14 UTC
я це люблю ))))))))

Reply

shuher_smit July 3 2009, 12:08:56 UTC
я так і думав)))

Reply


wheeller July 3 2009, 12:02:21 UTC
солодке м'ясо теж люблю. і рис. гадаю, у тебе вийшло смачно. я от тепер думаю, як зробити так, щоб чорниця сік не "пустила"? бо отой фіолетовий колір вершків, він же всіх естетів в окрузі розлякає. може вивалити чорницю в готове м'ясо і соус вже на тарілці, тоді ягоди будуть цілими і буде кислинка?

Reply

shuher_smit July 3 2009, 12:07:32 UTC
я навпаки кольору хотів. рис і курка - білі.
хотів якусь кольорову феєрію. мені такі різні кольори апетит наганяють.

а в кінці висипати - напевно не встигла б сік пустити. можна і так спробувати.

Reply

postman31 July 3 2009, 12:33:20 UTC
як я розумію, шоб мінімізувати колір - трема мінімізувати сік в чорницях.
я б спробував додавати в пательню їх не після вершків, а до - щоб вони добре провалялися в олії.

Reply

shuher_smit July 3 2009, 13:09:07 UTC
можливо.

Reply


wheeller July 3 2009, 12:04:21 UTC
почитав коменти. шо я можу сказати... сучасники не люблять солодке м'ясо. куди котиться світ?

Reply

shuher_smit July 3 2009, 12:07:51 UTC
ну, таких поки що не багато)

Reply


Leave a comment

Up