Doctor Who

Sep 02, 2012 22:41

September har anlänt, skolorna börjar dra igång på allvar, här i Stockholm spöregnar det dagarna i ända... och Doctor Who är äntligen tillbaka på BBC ( Read more... )

diskusjon, introduksjon

Leave a comment

Comments 27

stolenmelody September 2 2012, 21:44:10 UTC
Jeg er en helt nyfødt Doctor Who fan. Jeg startede d. 31 July og er lige nået til sæson 4. Jeg elsker d. 10 Doctor så meget, men foretrækker ham med Rose. Synes det føltes som om han bare savnede hende hele tiden mens han var med Martha. :( Så 10th Doctor/Rose er min OTP. Det ene afsnit jeg så med Donna fik mig til at elske hende. Godt at se en kvinde med meninger.
Jeg ved ikke, om det er "off-topic", men efter Jack Harkness var med i DW, begyndte jeg med det samme på Torchwood. Jeg elsker Jack! Jeg elsker at England tør at vise en omniseksuel mand på TV!

Jeg er også total frisk på nye Doctor Who venner, hvis nogen skulle have lyst? Min bedste veninde siger, jeg snakker for meget om serien. T__T *sorgerne ved at have en veninde, der ikke ser Doctor Who*

Reply

kira_dark_wing September 3 2012, 14:13:31 UTC
Jeg er lidt i modsatte båd for dig. Jeg har været trofast Whovian i et stykke tid, og min roomie er lige så stor Whovian som mig \o/

Reply

stolenmelody September 3 2012, 14:50:40 UTC
Hvor er du heldig! Jeg ville virkelig gerne have bare én ven, der delte min besættelse. XD

Reply

kira_dark_wing September 3 2012, 19:47:50 UTC
Det er derfor LJ er så genial... her kan vi dele vores besættelser med andre der er lige så skøre som os selv....

og med chance for at lyde utrolig stalker-ish hvor bor du? jeg bor i Odense

Reply


griza September 2 2012, 22:01:03 UTC
Doctor/s: Ninth, Fourth og Fifth Doctor
Companion/s: Donna, Jack, Sarah Jane og Ace.

Jeg er ikke så vild med Matt Smith's Doctor. Mit forhold til ham er ret lunken og det samme gælder Amy Pond. Jeg holder mig af Torchwood. Jeg kan stadig stortude over sidste afsnit i sæson 2. Jeg ignorerer sæson 3 og 4 dog...;-)

Reply


taiyou_to_tsuki September 2 2012, 22:01:34 UTC
Hur jag hittade Who: Jag blev först intresserad av Doctor Who när jag var på besök hos mina kusiner i Australien, förpassad till Tv-soffan på Annandagen eftersom det ösregnade utanför och slutade zappa mellan kanalerna när jag stötte på A Christmas Carol. Tidsresor och flygande hajar - hur skulle jag kunna motstå? Jag är dock anmärkningsvärt dålig på att ta initiativ till fildelning; när en vän till en vän visade halva första säsongen med Christopher Eccleston nästan sex månader senare visste jag dock att jag var tvungen att se mer. Tog mig igenom hela nya serien (då fem säsonger) på ung. två veckor och har sedan dess bara sjunkit djupare och djupare ned i träsket som är Who.

Doktor: Matt Smith var min första Doktor; Christopher Eccleston den första jag "föll" för, men den som slutligen etablerade sig som "min" Doktor var Jon Pertwee (tredje Doktorn, 1970-74, för dem som inte har koll på klassiska serien ;) ). Han är en underligt karismatisk blandning av charm, allmän bitchighet och sammetskostymer. Tredje Doktorn har dessutom ett ( ... )

Reply


kattahj September 3 2012, 05:09:40 UTC
Jag stötte först på Doctor Who när ett brittiskt fan skickade över några femte doktorn-avsnitt på VHS (min reaktion: "Tristan?") men började titta på allvar först med nya serien. Jag hörde talas om nystarten av Doctor Who via en Press Gang-community, så jag följde Moffat till DW snarare än vice versa. Av den anledningen är jag fullt nöjd med de senaste säsongerna. (Eller, nåja, i alla fall inte lika missnöjd som jag var med Tio framåt slutet ( ... )

Reply

griza September 3 2012, 07:16:26 UTC
Ehehehe! Kom til at grine da jeg læste din (Tristan?):D

Reply

kattahj September 3 2012, 20:13:54 UTC
Min brittiska vän blev mycket förvånad över att svensk TV visat I vår herres hage men inte Doctor Who. :-)

Reply


di_daydreamer September 3 2012, 08:32:57 UTC
Jeg har sett en del Doctor Who. Har lyst til å se mer.
Jeg vet det begynner å bli en klisjé, men min doctor er 10. Og ingenting kan slå Donna som Companion!!!!

Det var jo meningen at 10 og Donna skulle ses som venner, men de er mitt eneste Doctor Who ship. :)

Reply


Leave a comment

Up