Цибулька в томатному соці

Jun 24, 2012 20:40

Тонесенько нарізаємо велику цибулину, напівкільцями, щедро поливаємо лимончиком, солимо. За 5 хвилин кладемо це щастя в томатний сік, ще солимо, вищавлюємо лимончик, додаємо оливкової олії, ссчп, кружочками зелені оливки. Якщо нема маленьких діточок, можна додати табаско хабанера або молотого чілі. Можна істи з будь-якою стравою, навіть окремо за 5 ( Read more... )

душа, кухня, побутове

Leave a comment

Comments 6

hannaukr June 24 2012, 18:10:58 UTC
Розумна композиція. сік свіжий?

Reply

sbks June 24 2012, 18:17:46 UTC
Ну то вже буде пісня, якщо фреш.
Я використовую сік одеського дит. харчування (Ви знаєте, білий із червоним) або класна паста, не хочу рекламувати, але в назві фірми є слово ПАН.

Reply


(The comment has been removed)

пардон sbks June 24 2012, 21:38:40 UTC
Це перепрошую з російського кулінарного сайту: "свежесмолотый чёрный перец"

Reply


crmax June 25 2012, 21:59:48 UTC
ссчп з чи його вживати?)
шо це?)

Reply


Leave a comment

Up