Цибулька в томатному соці

Jun 24, 2012 20:40

Тонесенько нарізаємо велику цибулину, напівкільцями, щедро поливаємо лимончиком, солимо. За 5 хвилин кладемо це щастя в томатний сік, ще солимо, вищавлюємо лимончик, додаємо оливкової олії, ссчп, кружочками зелені оливки. Якщо нема маленьких діточок, можна додати табаско хабанера або молотого чілі. Можна істи з будь-якою стравою, навіть окремо за 5-10 хвилин. Під м`який лагер піде аж полетить.

Ідея: з`єднати чотири смаки, що не конфліктують один з одним. Цибуля втрачає свою жгучість, залишається аромат і смак, оливкова нота має бути головною, але м`якою, лимон підкреслює всі інші частини, томат з`єднує, перетворює всю ідею майже в соус.

душа, кухня, побутове

Previous post Next post
Up