Це дивне слово бланманже

May 14, 2011 22:37

Я коли вперше його побачила в Лєни (lapatissiere) подумала, що обов'язково мушу спробувати. 
І от, цього тижня готувала курку з пастою карі та ананасом і залишилося саме 400 мл кокосового молока! Я вирішила, що це доля.
Вуаля )

Тип: десерт, кулінарне

Leave a comment

Comments 13

ex_lana_svi May 14 2011, 20:01:42 UTC
О, нам про бламанже і взагалі царську кухню розповідала подруга нашого пітерського товариша, коли ми їздили в Пушкіно :)))

Reply


ja_marjana_mama May 15 2011, 07:30:45 UTC
Гарна назва і як я розумію дуже смачно)

Reply

rysika May 15 2011, 07:42:43 UTC
дуже смачно, так :)))

Reply


(The comment has been removed)

rysika May 15 2011, 07:43:45 UTC
:))) рекомендую спробувати :)

Reply


trina_ka May 15 2011, 10:10:19 UTC
о, це мені нагадало одні арабські ласощі, які ми робили в студентські роки. молоко (коров'яче) загущували крохмалем, виливали у порційні піали, а коли воно застигало - посипали подрібненими горіхами або й узагалі сухарями і заливали цукровим сиропом. тоді здавалося такою смакотою! треба спробувати, як сприйматиметься тепер)

Reply

rysika May 15 2011, 13:09:18 UTC
бланманже в чистому вигляді ;)

Reply

trina_ka May 15 2011, 13:31:43 UTC
а назва така вишукано-аристократична))

Reply


beherivka May 15 2011, 14:59:55 UTC
молочний кисіль)

Reply

rysika May 17 2011, 09:37:41 UTC
кисилі ж рідкі ;)

Reply

beherivka May 17 2011, 09:39:29 UTC
дивлячись сікільки крахмалу вбухати)

Reply

rysika May 17 2011, 09:43:33 UTC
:)) я киселі (котрі з картопляним крохмалем) не готувала, тому не знаю :))))

Reply


Leave a comment

Up