Це дивне слово бланманже

May 14, 2011 22:37

Я коли вперше його побачила в Лєни (lapatissiere) подумала, що обов'язково мушу спробувати. 
І от, цього тижня готувала курку з пастою карі та ананасом і залишилося саме 400 мл кокосового молока! Я вирішила, що це доля.
Вуаля )

Тип: десерт, кулінарне

Leave a comment

beherivka May 15 2011, 14:59:55 UTC
молочний кисіль)

Reply

rysika May 17 2011, 09:37:41 UTC
кисилі ж рідкі ;)

Reply

beherivka May 17 2011, 09:39:29 UTC
дивлячись сікільки крахмалу вбухати)

Reply

rysika May 17 2011, 09:43:33 UTC
:)) я киселі (котрі з картопляним крохмалем) не готувала, тому не знаю :))))

Reply

beherivka May 17 2011, 09:44:56 UTC
а з чим ти вариш кисіль?

Reply

rysika May 17 2011, 09:52:04 UTC
я їх не можу їсти (мене від консистенції нудить :)))), тому не варю.
Гєка варить собі в сезон із ягід з картопляним крохмалем, але він їх робить рідкими.

Reply


Leave a comment

Up