Leave a comment

Comments 22

ex_lana_svi February 5 2011, 12:10:53 UTC
Приходьте ще ) Правда ж, правда ж пінка виходить значна краща, ніж з капучінаторів домашніх кавоварок?

Reply

rysika February 5 2011, 13:18:21 UTC
Я без поняття, яка вона у тих кавоварках :))
Але смачна і стійка.
Правильних 2 см молочної пінки я виїла із денця горнятка :)))

Reply


fantoka February 5 2011, 12:14:14 UTC
о, дякую за рецепт. вже хочу такі формочки та френч-прес:)
а як ті запіканки їсти? вони з формочок витягаються?

Reply

ex_lana_svi February 5 2011, 12:25:21 UTC
Ложкою :)

Reply

rysika February 5 2011, 13:20:35 UTC
На здоров'я :)
В принципі, якщо гарно промаслити маслом і присипати борошном, то при перевертанні вони вискакують на тарілку :)
Але це зайвий посуд :)) Ми їх з форм ложечкою виїдаємо :))
Формочки я купила в гіпермаркеті "Караван" (по 11 грн/шт).

Reply

fantoka February 5 2011, 13:34:33 UTC
дякую)

Reply


trina_ka February 5 2011, 12:58:00 UTC
як апетиииитно...
формочки класні, в нас такі самі)

Reply

rysika February 5 2011, 13:21:41 UTC
:)) смачно і швидко :)
Ти теж у "Каравані" скупилася :)?

Reply

trina_ka February 5 2011, 13:39:05 UTC
в "Батлерзі"

Reply

rysika February 5 2011, 16:12:03 UTC
ааа, нє, у вас в такому випадку красивіші ;))
П.С. Єсть питання про тахіні. Як вони ставляться до замовлення від невірних :)?

Reply


soncezajchyk February 5 2011, 15:42:21 UTC
о Боже, десь так виглядає мій ідеальний ранок, иии

Reply

rysika February 5 2011, 15:48:41 UTC
приїзди в гості ;)

Reply

soncezajchyk February 5 2011, 15:49:13 UTC
якось мусим:)*

Reply

rysika February 5 2011, 16:12:53 UTC
ну-ну :))

Reply


ja_marjana_mama February 5 2011, 17:12:40 UTC
Супер! Завтра вранці зроблю!))).
Нічого собі лінива субота..........;).

- можна дати кукурудзяної каші, а не манки. мене раз таким частували. було дуже смачно.

Reply

rysika February 5 2011, 18:11:23 UTC
Кукурудзяної додавати не пробувала. Крупного помолу чи тонкого? Крупного - не люблю, а тонкого - поводить себе як кукурудзяне борошно.
А якщо печеш з кукурудзяним борошном, то треба мати на увазі, що воно "тягне" з тіста воду і погано з'єднується з іншими складовими. Тому при випічці з таким борошном його беруть у співвідношенні пшеничне 3 ч., а кукурудзяне 1 ч. + в тісті має бути багато жиру.
Чи мається на увазі кукурудзяний крохмаль, який використовують як кашу в прикормі?

Reply

ja_marjana_mama February 5 2011, 18:12:51 UTC
кукурудзяний крохмаль). перепрошую, що не чітко написала.
але зате тепер так багато всього додатково взнала про кукурудзянге борошно). ще раз дякую))).

Reply

rysika March 22 2014, 09:16:07 UTC
кукурудзяний себе поводить дуже ок, я часто з ним роблю )

Reply


Leave a comment

Up