Įrašas su visais komentarais perkeltas į
http://rokiskis.popo.lt/2010/03/17/alus-%e2%80%93-tai-alus-o-blogeris-tai-blogeris/ Į „Švyturį“ vykom dviese: aš, katras nei pats nežinau, kodėl vadinuosi Rokiškis (su šiuo miesteliu neturiu nieko bendra) ir mano kolega Galvažmogųpuošia iš
Commonsense.lt blogo, ne internetuose žinomas, kaip Mindaugas
(
Read more... )
Comments 129
Reply
Reply
Vien tik ko vertas tamstos pareiškimas:
"Dainius Smailys tiesiai šviesiai taria: „jūs esat neišmanėliai ir nieko nesuprantat, bet mes parodysim viską - sužinosit ir kaip alus gaminamas, ir koks alus geras, ir koks blogas, pavaikščiosim - savo akimis pamatysit“. Man patinka žmonės, kurie šneka be užuolankų, juolab Dainius čia visiškai teisus: aš išties neišmanėlis. Net ir po labai išsamios ekskursijos nieko nesuprantu."
Tai tik patvirtina, kad smegenis jums plovė.
Tikrasalus.lt feisbuke buvo teisingai iškeltas klausimas - kodėl jie nepasikvietė tikrasalus.lt blogerių, kurie apie alų daug daugiau išmano, nei jūs? Ar ne todėl, kad būtų pamatę tai ko nereikia, ir uždavę nepatogius klausimus? Lengva praplauti smegenis nieko neišmanančiam, ypač, kai smegenų plovimas yra jų pagrindinė verslo sėkmę užtikrinanti sudedamoji.
Sėkmės.
Reply
Tai kad reik kap UK - CAMRA palaikyt mazhas darykleles kurios gamina tikra alu.
Reply
Reply
Lietuvoje berods Vidma Laurinavichius steigia Alaus Brolyja , tokios pat pakraipos :)
Reply
"Džiuljeta tuo tarpu nustebina: pasiūlo išsivirti alaus pačiam: „įranga kainuoja pigiai, medžiagos irgi, nieko ten sudėtingo, net gatavas salyklo koncentratas būna, tereikia į vandenį supilti ir palaikyti savaitę - pabandykite, pažiūrėsim, ar pavyks padaryti geresnį alų, nei verdame mes“."
Haha, taip, pabandykite, ir pamatysite, kad išvirsite ir subrandinsite neprilygstamai geresnį alų :)
Reply
http://www.fotografuoju.lt/2010/03/reportazas-alaus-gamyba-namuose-1-dalis.html
Reply
GiN
Reply
geriausi laikai mano gyvenime :)
Reply
Reply
... budavo dalyku kuriu jus net neisivaizduojat :))))))))))))), bet deja jums to nepasakosiu, lietuva mazha - nenoriu pakenkt Zhmoniu reputacijai. Viena galiu pasakyt - kolektyvas buvo ishskirtinis, labai geri zhmones. Tuos laikus ir Zhmones prisimenu su malonumu :)
Reply
Reply
Dar kartą kartoju, jei jie būtų nuoširdūs, kviestųsi tą tema rašančius blogerius, pvz. iš tikrasalus.lt ir pan., kurie jau seniai rašo apie problemas su lietuvišku alumi, o ne diletantus. Nemaniau, kad Tamstą taip lengva "padaryti".
Reply
Reply
"Dainius Smailys tiesiai šviesiai taria: „jūs esat neišmanėliai ir nieko nesuprantat, bet mes parodysim viską - sužinosit ir kaip alus gaminamas, ir koks alus geras, ir koks blogas, pavaikščiosim - savo akimis pamatysit“. [...] Net ir po labai išsamios ekskursijos nieko nesuprantu."
Reply
Reply
Leave a comment