В Киеве во времена красного террора широкую известность получила проститутка Роза Шварц

Jan 14, 2021 10:53

В Киеве во времена красного террора широкую известность получили работники ЧК Роза Шварц и её подруга Вера ( Read more... )

Комуняки, История, коммунисты, История ссср, Совок, Русские, Киев, СССР, Украина, комунизм, Красный террор, єсєсєр, НКВД, Скоты, ЧК

Leave a comment

Comments 5

e1_bueno January 14 2021, 11:22:21 UTC
К 1917 году российское общество настолько разложилось что не было в нём сколько-нибудь значительной, организованной и массовой силы, что бы эффективно противостоять большевикам ( ... )

Reply

lg_hater January 16 2021, 01:32:33 UTC
Не в розкладанні суспільства справа. Радше в його відсутності. Згадаємо, що ще за сторіччя до обговорюваних подій, у тій клаптиковій імперії навіть аристократи володіли іноземною французькою краще, ніж офіційним есперанто, а посполиті й узагалі не розуміли, що воно за таке, "мілостіво повілівать соізволіл", та всяк розмовляв рідною мовою, або нарєчієм. Сяку-таку подобу нації з етнічної мішанки, яку являли собою недавні предки сучасних кацапів, вдалося створити вже більшовикам, завдяки загальній освіті з єдиним стандартом мови, та регулярному перемішуванню людських мас гулагами, війнами, та примусовими переселеннями чи радше зісланнями. Не було нації, а отже не було й чого ст, що можна було б назвати суспільством. Існували лише розрізнені общини, мешканці яких ніколи не виїздили зі своїх сіл чи містечок далі, ніж за кількадесят верст, та незначний прошарок "космополітів" з аристократії, священства, образованства тощо, словом тих, кого зазвичай називають різночинцями ( ... )

Reply

ext_6085021 June 5 2022, 19:15:24 UTC
340 восстаний было против большевиков только за один год в начале революции. Территория слишком большая, чтобы объединиться.... Никто и не понимал тогда, что такое "большевизм" . На словах то хорошо звучит - равенство, братство.... Это мы сейчас читая о подвалах НКВД ужасаемся. Тогда же такой информации не было... Люди не знали чем это закончится.

Их никто не поддерживал, они проиграли выборы, которые они же и сделали и начали шмалять во всех - кто был против.Вот и всё.

Reply


lg_hater January 15 2021, 22:34:16 UTC
Як кажуть малоосвічені й більш відверті поляки, а більш цивілізовані мовчки, або ж на словах засуджуючи перших, у глибині душі погоджуються: Гітлер, звісно, був ще тією тварюкою, але маємо визнати, що жидівське питання він вирішив для нас блискуче. Пасажами про московських націоналістів навіяло. Цієї наволочі й направду під час першого, тимчасового захоплення Києва краснодупими там було валом. Панаєхалі, курви, з усієї кацапії ( ... )

Reply

ext_4614030 May 18 2022, 08:05:00 UTC
Грунтовний коментар!

Reply


Leave a comment

Up