В Киеве во времена красного террора широкую известность получила проститутка Роза Шварц

Jan 14, 2021 10:53

В Киеве во времена красного террора широкую известность получили работники ЧК Роза Шварц и её подруга Вера ( Read more... )

Комуняки, История, коммунисты, История ссср, Совок, Русские, Киев, СССР, Украина, комунизм, Красный террор, єсєсєр, НКВД, Скоты, ЧК

Leave a comment

lg_hater January 15 2021, 22:34:16 UTC
Як кажуть малоосвічені й більш відверті поляки, а більш цивілізовані мовчки, або ж на словах засуджуючи перших, у глибині душі погоджуються: Гітлер, звісно, був ще тією тварюкою, але маємо визнати, що жидівське питання він вирішив для нас блискуче. Пасажами про московських націоналістів навіяло. Цієї наволочі й направду під час першого, тимчасового захоплення Києва краснодупими там було валом. Панаєхалі, курви, з усієї кацапії.

А взагалі-то, вибірковістю ті кати не відрізнялися. Щоб опинитися в них у підвалі, досить було якось незвично для них виглядати, або ж викликати підозру, що в тебе є чого відібрати. Тих же багатостраждальних жидів грабували іноді по кілька разів на день. Та й автохтонам додали перцю до куті: якщо за українську мову можна було відбутися навіть банальним побиттям, то за папірець, надто документ з печаткою, виданий українською владою, якщо не вбивали на місці, кидали до катівні неодмінно. Точнісінько, як у наших краях за трохи менше ніж 100 років по тому.

Ну а щодо героїв, у москалів споконвіку так було: чим жорстокіший вбивця, чим більше крові пролив, тим шанованіший. Недарма в жодній іншій мові, окрім московської, нема еквіваленту для слова, яким ті охрестили свого Ваньку четвертого, й англомовним студентам доводиться пояснювати, що, мовляв, russian Grozny means "terrible" and "honorable" at the same time. Як відсутній в решті мов світу аналог приказки "бьот, значіт любіт", сенс якої не піддається перекладу, а вимагає ретельного тлумачення. Кацапи такі кацапи.

Reply

ext_4614030 May 18 2022, 08:05:00 UTC
Грунтовний коментар!

Reply


Leave a comment

Up