Офіційного поздоровлення псто

Sep 25, 2012 21:51



Мужик у мокрій сорочці - Ігор Бігдан, ibigdan, гігант думки та батько комерційної блогосфери. З нинішнього моменту - директор з розвитку ЖЖ в Україні. З чим я його офіційно вітаю.

Чому СУП запросив на цю посаду саме його, особливо розважати не треба: якщо хто і розуміється на успішному бізнесі в соціальних мережах, то це Бігдан. З тендітного паростка безкоштовного акаунту виростив міцне грошове дерево, і все це не виходячи з Кременчуга.

А от нащо це Бігдану - справді цікаво. Наскільки розумію я, за роки роботи в блогах Ігор накопичив великий запас розумних думок та прогресивних ідей, які в рамках його скромного гешефту реалізувати можливості не було. Він людина ініціативна, постійно експериментував з власним блогом, але видно, що врешті знудився. Копіпаста, хай навіть високоякісна - штука безблагодатна. А тут - зелена вулиця, ресурси та карти в руки. Тільки ця причина може звабити людину полишити власний бізнес та піти в найми.

Рік тому ЖЖ відкрив свій офіс у Києві. Пам'ятаю тоді ми, - еліта вітчизняної блогосфери, кращі з кращих, достойні з достойних, біла кістка, топ-блогери, володарі думок, - люто нажерлися халявної горілки на вечірці у Крістал-Холі з цього приводу, від душі перемивали один одному кістки поза очі і кидали понти. З тих пір про київський офіс нічого чутно не було.

Бажаю Ігорю наснаги та терпіння, аби здолати інерцію великого механізму і продавити щось яскраве. Бажаю СУПу знайти спільну мову та зпрацюватися зі спеціалістом, який звик все робити на власний розсуд. Всім нам бажаю застати блаженний час, коли за одного блогера будуть давати трьох журналістів. Як не як, блоги - то інформаційне майбутнє, всі ми - промінчики зорі нової ери, розвивати блогосферу - не тільки наше задротство та соціальний ексгібіціонізм, але й велика місія перед прейдешніми поколіннями, і т.д. і т.п.

P.S.
Авансом відсилаю в жопу всіх снобів, яким кортить заявити про свою зневагу до професійного копі-пастера Ібігдана. З усіх копі-пастерів він найкращій, найдотепніший і найживіший, його можна читати хоча б заради влучних заголовків, інші копі-пастери поряд із ним - як позавчорашній номер "Тєлєнєдєлі". (Ну, хіба live_imho може бути виключенням, але там формат принципово інший).

Це я стверджую як людина, що професійно займається блогами.  І користуючись нагодою, ще раз нагадаю про наш молодий, але вже найкращий у світі агрегатор українських блогів "Народний Оглядач" - NO.UA

блогосфера

Previous post Next post
Up