лайфхак: натуральні консерванти

Jun 03, 2013 12:43

сьогодні поговоримо про консерванти і заодно трохи про шкідливість консервів ( Read more... )

людиська, нетрощі, лайфхакінґ, життєве, знахідки

Leave a comment

Comments 6

forko June 3 2013, 09:54:13 UTC
Я навпаки консерви в жесті намагаюсь брати. А шо сильно впливає?

Reply

rainy_lily June 3 2013, 10:06:20 UTC
нє, коли вони запаковані - то це ок. а потім, коли ти їх відкриваєш і так кладеш у холодильник, у тій же банці - не ок. банка окислюється, то все переходить у їжу - це якщо на хлопський розум. тому купив, відкрив, не доїв - у скляну банку і все буде добре)

Reply

forko June 3 2013, 10:24:32 UTC
аааа, я все зразу зїдаю, в банці нічого не залишається))

Reply

rainy_lily June 3 2013, 10:25:42 UTC
теж хороший варіант))

Reply


myrko_galizien June 3 2013, 16:55:55 UTC
ну щяс, оцет не корисний. Я ним грибок вилікував))

Reply

rainy_lily June 3 2013, 18:19:24 UTC
грибку точно не корисний))

Reply


Leave a comment

Up