Just a question

Jul 02, 2008 17:45


Read more... )

fashion

Leave a comment

Comments 36

silver_ivy July 2 2008, 16:20:03 UTC
im not really sure how you dress *lately* but one thing is sure, your sense of style has improved since we *first* met.

ahahaha its so funny how we are worried about being *normal* :D

Reply

almost___normal July 2 2008, 16:46:26 UTC
szerintem nem a normális az aggódnivaló, hanem h az ember beleolvad a nagy tömegbe, egy a sok közül, cseppet sem különleges, stb. :)

Reply

silver_ivy July 2 2008, 16:47:49 UTC
sztem jelen esetben Tomi is meg en is erre a jelentesre gondoltunk

Reply

almost___normal July 2 2008, 18:58:09 UTC
á! azért ezt a kifejezést jobb tisztázni :)

Reply


cute_red July 2 2008, 17:55:51 UTC
szerintem csak kezdünk felnőni, és már nem a külsőségek az elsődlegesen fontos dolgok :) és ez nem is baj.

Reply

almost___normal July 4 2008, 07:29:30 UTC
sztem nem csak erről van szó. én pl. mostanra felfedeztem, hogy _valóban_ nem vagyok "normális", úgy belülről, zsigerből. így, hogy én ebben biztos vagyok, nem feltétlenül kell kipakolnom magamra nagy fényjeleket, hogy ezt mások is észrevegyék. aki nem veszi észre, az nyilván vak, vagy hülye :D

erre egyébként úgy jöttem rá úgy igazán, amikor megpróbáltam beilleszkedni a normálisok közé, és háááát, tudok úgy csinálni, de azért eléggé érzem, hogy nagyon más vagyok, mint az elfogadott, normális, átlagos, decens, tipikus, stb. úh mostmár az van, hogy igyekszem úgy csinálni, mintha normális lennék, mert már fárasztanak a nagy nézések, az állandó kérdések, értetlenségek. de valahogy mindig kibújik a szög a zsákból itt-ott.

persze az nyilván jó érzéssel tölt el, hogy nem vagyok olyan, mint a nagy tömeg ;)

Reply

almost___normal July 4 2008, 13:23:57 UTC
és ennek apropóján, épp másfél órája próbáltam egy pólót: goth kiscsaj, minden kellékkel, felirat: i try to be a good girl.

:D

sajnos a feliraton kívül más nem volt benne fasza, az ára sem, ezért otthagytam :(

Reply


holochrome July 2 2008, 18:08:30 UTC
sometimes i hate myself for looking too normal and boring. i think i try to compensate that with my shoes:D
so i really don't know. i wish there were big parties to dress up to like in the old days, but i feel comfortable in my everyday life the way i dress. my hair is the only thing i haven't changed radically for 4 years, so that keeps me happy:D

Reply

psychotommy July 2 2008, 18:30:37 UTC
I'm really with Dia's opinion here, although I still care a lot about how I look, I just don't feel the stress to look like that every time. Sometimes I go to work in comfy stuff and a cap (since my mohawk is still on, I don't plan on a normal hairdo in a while), but most of the time I'm really conscious to look just a bit extra, to show off who I am (without looking like The Freak).

Most of us have changed our looks - I don't wear that much make-up and dog collars, the girls don't wear that much fishnet, and Jinx laid down women's clothing, too. :)

Still, I'm trying to balance between the two every day - eyeliner and my hair are "extras", and I try to choose and wear the unique and extra from much more "normal" type of fashon items (shoes, tees, etc.). I can only think it works out, that they show I'm not "normal"... (And I see the same with you, Simon - I mean, you don't look like an average of your kind, somehow you always manage to bring those little extras together, IMO.

Reply

holochrome July 2 2008, 21:40:23 UTC
Yeah, I try. I have this urge now to get some cyberdog tees, because they would give the extra to everything else i wear. unfortunately they didn't have anything in your Alterego goldmine:D you know any other places?

check these people:

http://bp0.blogger.com/_hPCf5pky3yI/SGkWBZVYzZI/AAAAAAAAAlc/sJ4VSxuUe_0/s1600/DSC_1900res.jpg
http://bp1.blogger.com/_hPCf5pky3yI/SGkVmxYzwJI/AAAAAAAAAk8/w11sQsrp_-c/s1600/DSC_1901es.jpg

i guess they are the kind who want to look original but failed. at least for me.

Reply

psychotommy July 2 2008, 21:47:27 UTC
Shit, I wanted to have a laugh, but both links are 404... :(

Reply


black_soda_ruin July 2 2008, 18:37:37 UTC
Erről csak az jut eszembe, hogy nem is olyan rég még teljesen elképzelhetetlennek tartottam, hogy farmert hordjak. Baromira ügyeltem arra, hogy ne legyek "átlagos" (nem sikerült :D), és talán pontosan ezt a görcsölést "untam meg", nem éreztem mindig jól magam, amikor olyan baromi eredeti akartam lenni, és talán ez vezetett ahhoz, hogy már abszolút ne foglalkozzam ilyesmivel (vagy csak kevésbé). Maximális tiszteletem annak, aki extrém, teljesen egyedi tud lenni erőlködés nélkül, akinek ez zsigerből jön, de szvsz nagyon kevés ilyen ember van. És tök jól érzem magam full egyszerű, hétköznapi cuccokban. Azt viselem, ami őszintén tetszik, jólesik hordani, és valahol ez lehet a kulcs az egészhez, tök mindegy, hogy - mittomén - lakkcuccot veszel magadra, vagy egy farmert. *Viselni* tudni kell a dolgokat ( ... )

Reply

cute_red July 2 2008, 18:48:40 UTC
teljesen így vagyok ezzel énis mint te :D néha szeretnék "extrábban" kinézni, de a vele járó stressz miatt már nem izgat igazán, és jobban érzem magam kényelmesen, mint feszengve :) meg amúgy is hova öltözzek ki, nem is járok már olyan csillivilli partykra :)

Reply

black_soda_ruin July 2 2008, 18:54:48 UTC
Igazából nem is az a para, hogy esetleg extrémebb cuccban kényelmetlenül érzed-e magad vagy sem, hanem amikor már túlzásba esel, hogy egyedi, extra legyél. Pontosabban, hogy *csak azért* esel túlzásokba. És ez eléggé lejön külső szemmel is.

Reply

psychotommy July 2 2008, 18:50:42 UTC
Na jó, de attól függetlenül, hogy farmert veszel fel, te is Krisztásat veszel fel, és Krisztásan hordod. :)
Meg Vera is, Katta is ugyanígy, Simont már mondtam, Áginak is megvan a saját új, "átlagosabb"-de-egyedi stílusa... Szerintem azért a legtöbbünknek valahogy megmaradt az egyedisége a "normál" ruhákkal is, de lehet, hogy ez azért van, mert már jó rég ismerjük egymást... :)

Reply


vogueaholic July 2 2008, 22:05:46 UTC
En szerettem Tomi, ahogy regen festetted magad, oltoztel.
Foleg azt, hogy bevallatad, hogy ez te vagy es pont. De mindenki valtozik es ujabb dolgok kezdik el erdekelni. Ezek szerintem a korszakok. Es hogy most kisebb hangsulyt fektetsz a hajad festesebe vagy ilyesmi, lehet ez majd meg az eleted folyaman elokerul ujra a kosarbol.

En neha nagyon szeretnek ugy oltozni, mint regen, de mivel mar Dia is hord zoldet, Aginak is joooval tobb szines cucca van, egyedul hulyen ereznem magam. Tehat a kornyezetem is alakit. (Vera meg Kriszta ti meg mindig sztem eleg extremek vagytok)
Vagy pl lehet bakancsban nehezebb lenne torokulesben 4-8 orakat rajzolnom 40 fokban. ;)

Es amit a ruhaszekrenyemben latok az az, hogy meg mindig nincs szines cuccom. Csak fekete. es ma is 2 fekete nadragot vettem...szerintem ez orok, mint neked pl a nadragjaid vagy azok a bizonyos csukloszoritok vagy mik. :)
Na azok nelkul nem tudlak elkepzelni. :D

Meg egy uccso mondat, hogy lehetne csapni egy ilyen partit, ahova ki lehet rittyenteni magunkat.. muhahaha...

Reply

almost___normal July 3 2008, 08:23:01 UTC
ez a parti jó ötlet :D

egyébként én azt veszem észre, hogy színesben válogatni, meg azokat kombinálni sokkal nehezebb ám, mint a feketét. régen elmentem vásárolni, milyet vegyek, naná, hogy feketét. az mindenhez megy, nem kényes, és az összes ruhámat nagyjából tudom együtt hordani, olyan egyszerű és egyértelmű a dolog. ja és hát a csak fekete már önmagában extra. még egy kis szegecs, és csak úgy bámulnak a villamoson.
szerintem a színesben, meg normálisban jóval nehezebb kialakítani azt az egyedit, meg egyénit, mint egy adott színből (vagy fekete/fehér plusz egy szín kombóból). (gondolom itt is az a megoldás, hogy az ember ráfekszik két-három színre, amik jól kombinálhatóak együtt, és úgy vásárol.)

egyébként nekem a forduló a munkába állással jött. meg azzal, hogy már nem találtam semmit a szekrényben, mert egy nagy fekete kupac volt az egész :)

Reply

psychotommy July 3 2008, 14:15:26 UTC
Tényleg! Dresszkódos házibuli! Mekkora már! :) Mindenki felvenné a régi trademark cuccait - Simon azt a csíkos Cyberdog felsőt meg glostikkeket, én valami nagy fekete trapézt meg nyakörveket, Jinx meg valami rózsaszín hálós cuccot! 8)

Reply

cute_red July 3 2008, 15:18:51 UTC
nekem meg már szinte csak színes cuccaim vannak, azaz zöldek, türkiz meg világoskékek, meg a standard fehér, keki, homok amihez a színesek jók :) de tényleg nehezebb színesből jól felöltözni mint feketéből :D

Reply


Leave a comment

Up