Just a question

Jul 02, 2008 17:45


Read more... )

fashion

Leave a comment

black_soda_ruin July 2 2008, 18:37:37 UTC
Erről csak az jut eszembe, hogy nem is olyan rég még teljesen elképzelhetetlennek tartottam, hogy farmert hordjak. Baromira ügyeltem arra, hogy ne legyek "átlagos" (nem sikerült :D), és talán pontosan ezt a görcsölést "untam meg", nem éreztem mindig jól magam, amikor olyan baromi eredeti akartam lenni, és talán ez vezetett ahhoz, hogy már abszolút ne foglalkozzam ilyesmivel (vagy csak kevésbé). Maximális tiszteletem annak, aki extrém, teljesen egyedi tud lenni erőlködés nélkül, akinek ez zsigerből jön, de szvsz nagyon kevés ilyen ember van. És tök jól érzem magam full egyszerű, hétköznapi cuccokban. Azt viselem, ami őszintén tetszik, jólesik hordani, és valahol ez lehet a kulcs az egészhez, tök mindegy, hogy - mittomén - lakkcuccot veszel magadra, vagy egy farmert. *Viselni* tudni kell a dolgokat.
Mindig jó érzés picit kilógni a sorból, de azt inkább mással kell elérni, mint csupán a külsőségekkel.

Kérdésedre a válasz: te Tomis vagy. :D Nem tudnálak mással összetéveszteni. Tehát igen, egyedi vagy. :P
Bocs a kisregényért.

(Jééé, és hallgatsz Black Strobe-ot? :))

Reply

cute_red July 2 2008, 18:48:40 UTC
teljesen így vagyok ezzel énis mint te :D néha szeretnék "extrábban" kinézni, de a vele járó stressz miatt már nem izgat igazán, és jobban érzem magam kényelmesen, mint feszengve :) meg amúgy is hova öltözzek ki, nem is járok már olyan csillivilli partykra :)

Reply

black_soda_ruin July 2 2008, 18:54:48 UTC
Igazából nem is az a para, hogy esetleg extrémebb cuccban kényelmetlenül érzed-e magad vagy sem, hanem amikor már túlzásba esel, hogy egyedi, extra legyél. Pontosabban, hogy *csak azért* esel túlzásokba. És ez eléggé lejön külső szemmel is.

Reply

psychotommy July 2 2008, 18:50:42 UTC
Na jó, de attól függetlenül, hogy farmert veszel fel, te is Krisztásat veszel fel, és Krisztásan hordod. :)
Meg Vera is, Katta is ugyanígy, Simont már mondtam, Áginak is megvan a saját új, "átlagosabb"-de-egyedi stílusa... Szerintem azért a legtöbbünknek valahogy megmaradt az egyedisége a "normál" ruhákkal is, de lehet, hogy ez azért van, mert már jó rég ismerjük egymást... :)

Reply

black_soda_ruin July 2 2008, 18:58:26 UTC
Te nem láttál engem középsulis koromban. :DDDD

Ok, de mitől lesz Tomis, vagy Verás, vagy Krisztás egy egyszerű cucc? Ezanemmindegy. :) Erre írtam, h viselni tudni kell ezeket a holmikat, a saját egyéniségünknek megfelelően.

Reply

holochrome July 2 2008, 21:37:25 UTC
kéne csinálni akkor és most posztokat évre lebontva és kielemezve, szerintem érdekes és tanulságos lenne:D

Reply


Leave a comment

Up