Leave a comment

Comments 13

pani_stefa January 5 2010, 21:44:55 UTC
мене знайомі італійці навчили одної дуже, на перший погляд дивної, але, як виявилося, непоганої штуки.
кілька достиглих (не дуже твердих ківі) тре почистити від шкірки і порізати плястерками. зверху троооошечки посолити, і так само трооошечки поцукрувати. полити доброю оливковою (!) олією. така салатка. смачна? - спірне питання. скоріше дивна. але не несмачна - це точно. і дуже корисна на шлунок і обмін речовин.
просто так згадалося, при погляді на ваші ківі (:

Reply

photus January 5 2010, 21:55:33 UTC
ой, як страшно звучить "ківі, посипане і сіллю і цукром, та ще і оливковою олією" ии )

Reply

pani_stefa January 5 2010, 22:22:51 UTC
знаю шо страшно (: але воно несподівано кльове ((:

Reply

photus January 5 2010, 22:29:27 UTC
наберусь сміливості і спробую якось )

Reply


hajdamaka January 5 2010, 22:08:57 UTC
ммммммммммммммм..... це шедевр.... на це неможливо дивитися без слинок.... мням-ням-ням.... аж захотілося його приготувати)

Reply

photus January 5 2010, 22:09:37 UTC
не шедевр, но смачно )

Reply


shad68 January 6 2010, 20:19:13 UTC
Виглядить смачно. ;-)

Трохи не в тему - спробували зробить бануш з магазинною сметаною... Жаль кукурудзяної крупи... Воно перетворилось в бетонний моноліт. Мабуть в ту сметану додають крейду...

Reply

photus January 6 2010, 21:43:30 UTC
цемент! )

Reply

shad68 January 6 2010, 21:50:56 UTC
Знаєш склад печива "Привет"?

"Сода, песок, цемент" ;-)

Reply


lenchess January 6 2010, 21:31:10 UTC
какой красивый торт!

Reply

photus January 6 2010, 21:43:41 UTC
і укусний )

Reply

lenchess January 6 2010, 21:59:11 UTC
придётся просить мужа перевести рецепт, сама не до конца понимаю %)

Reply

photus January 6 2010, 21:59:42 UTC
)) или я, но уже завтра

Reply


Leave a comment

Up