мене знайомі італійці навчили одної дуже, на перший погляд дивної, але, як виявилося, непоганої штуки. кілька достиглих (не дуже твердих ківі) тре почистити від шкірки і порізати плястерками. зверху троооошечки посолити, і так само трооошечки поцукрувати. полити доброю оливковою (!) олією. така салатка. смачна? - спірне питання. скоріше дивна. але не несмачна - це точно. і дуже корисна на шлунок і обмін речовин. просто так згадалося, при погляді на ваші ківі (:
Трохи не в тему - спробували зробить бануш з магазинною сметаною... Жаль кукурудзяної крупи... Воно перетворилось в бетонний моноліт. Мабуть в ту сметану додають крейду...
Comments 13
кілька достиглих (не дуже твердих ківі) тре почистити від шкірки і порізати плястерками. зверху троооошечки посолити, і так само трооошечки поцукрувати. полити доброю оливковою (!) олією. така салатка. смачна? - спірне питання. скоріше дивна. але не несмачна - це точно. і дуже корисна на шлунок і обмін речовин.
просто так згадалося, при погляді на ваші ківі (:
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Трохи не в тему - спробували зробить бануш з магазинною сметаною... Жаль кукурудзяної крупи... Воно перетворилось в бетонний моноліт. Мабуть в ту сметану додають крейду...
Reply
Reply
"Сода, песок, цемент" ;-)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment