Цвібак

May 11, 2008 15:31

На довгу, вузьку бритванку беремо:
6 яєць
шклянка цукру
півтори-дві шклянки борошна
на кінець ножа соди
пів шклянки родзинок
пів шклянки сушених абрикосів - посікти
пів шклянки волоських горіхів - посікти
шклянка різних цукатів, сушених вишень, і іншого, що смакує - якщо грубі - посікти дрібніше
ванільний цукор, цинамон, цедра з цитрини

Запалити  пічку, щоб ( Read more... )

печене, смачне щось

Leave a comment

Comments 6

(The comment has been removed)

pani_stefa May 11 2008, 18:08:28 UTC
завтра я Вас пригощу...

Reply


marusyna May 12 2008, 22:22:20 UTC
Цвібак то річ...
Тре буде сі з ним побавити. Дякую за перепис.

А щем хотіла перепитати, ваші шклянка на 250гр чи на 200?

Reply

pani_stefa May 13 2008, 09:00:34 UTC
а я знаю? на око (:

Reply

marusyna May 13 2008, 14:29:04 UTC
Але ж моє воно єнче а ніж ваше :)

Reply


habitudo May 16 2008, 07:16:44 UTC
ой! вже стікаю слиною... а різати на другий день - це як дотерпіти?)

Reply

pani_stefa May 16 2008, 07:36:40 UTC
Ну або принаймні шоб добре вистудився

Reply


Leave a comment

Up