Некалькі разоў бываў у Кёльне, таму кёльша перапіў шмат - але ўсё роўна неяк не фанат гэтага сорту. Той жа дусельдорфскі альтбір мне значна больш падабаецца. І яшчэ, у Кёльне, калі ты выпіваеш сваю "прабірку" афіцыянт аўтаматычна прыносіць наступную. Каб спыніць працэс, трэба пакласці на стакан бірдэкель. Невядома, у Менску таксама кёльш разліваюць такім чынам?
Яны дакладна аб гэтай традыцыі koebe ведаюць, але не выкарыстоўваюць. Трэ каб аб гэтым ведалі яшчэ й наведвальнікі, асабліва калі ў іх невялікія заробкі )))
Comments 5
Надо будет в воскресенье еще туда сходить на пивасег ;)
Reply
Reply
Reply
І яшчэ, у Кёльне, калі ты выпіваеш сваю "прабірку" афіцыянт аўтаматычна прыносіць наступную. Каб спыніць працэс, трэба пакласці на стакан бірдэкель.
Невядома, у Менску таксама кёльш разліваюць такім чынам?
Reply
Reply
Leave a comment