High Stakes indeed...

Feb 02, 2013 02:22

Afgelopen weekend was Badgers Business - High Stakes. Van te voren zorgvuldig uitgedachte planning liep last minute en gedurende het evenement in de soep doordat twee van ons groepje van vier te kampen hadden met ziekte. Hierdoor viel het oorspronkelijke plan; een over verschillende schepen opgesplitste bountyhunters ploeg nogal uit elkaar ( Read more... )

larp

Leave a comment

Comments 6

anastaszia February 2 2013, 08:16:54 UTC
Wauw! Ik ben sprakeloos.

Reply

orothoniel February 2 2013, 22:58:23 UTC
tja, dat gevoel had ik een weekend lang, dus nu is t jou beurt :P

Reply


nachtvisser February 2 2013, 11:17:51 UTC
Dus daarom was de Syntax zo onhandelbaar! Er waren gewoonweg te veel mensen en lading aan boord! Ah, well. Heb haar in veiligheid kunnen brengen en daarmee de passagiers ook.

Gaaf om te lezen wat er door anderen wordt beleefd/gespeeld. Dit staat zo haaks op mijn weekend dat het net zo goed een ander evenement had kunnen zijn. Lekker diep met verschillende laagjes en door ontwikkelend. Goud.

Reply

orothoniel February 2 2013, 23:00:15 UTC
Dat bewijst maar dat er genoeg te halen was voor iedereen! Heb zelf idd weinig spel gehad met piloten, engineers e.d. Maar dat kan altijd nog een volgende keer, genoeg ideeën. Wat dacht je van 'intuitief vliegen' :P ogen dicht en een astroïdenstorm. What could possibly go wrong? :P

Reply


ext_997106 February 3 2013, 19:14:27 UTC
Dat is een flink verslag geworden! Ik ben blij dat je het naar je zin had. Je hebt me heel wat dilemma's en hoofdpijn bezorgd, om over die drie gebroken ribben nog maar te zwijgen. Wie weet kom ik je later nog tegen in de Medbay.

Maar de Tong is op de hoogte van wat er is gebeurd? Ik heb niks gezegd: arts-patient relatie, dus alles is vertrouwelijk. Heeft die mr. Barnes toch zijn mond voorbij gepraat...

Stijn, a.k.a. dr Sung

Reply

orothoniel February 3 2013, 20:42:23 UTC
ja, t is wat lang... (warning was given ahead though so you knew what you were up to) maar het was voor mijn eigen gevoel echt nodig.

Die dilemma's had ik ook wel last van, en dan is het af en toe ook nodig om op de dokter te vertrouwen die je uberhaupt vertrouwt! Dr. Ross/Oom Stephan kreeg steeds meer een 'nare bijsmaak'. Ik hoop zeker dat we elkaar weer tegenkomen, als ik de downtime overleef (iets met enkele dagen of weken kunnen blijven leven kennelijk).

Tong is idd op de hoogte, mr. Barnes vind z'n zakenrelaties denk ik erg belangrijk :P

Reply


Leave a comment

Up