Безумные короли нашего времени

Feb 25, 2017 20:53

Эндрю Салливан в своем эссе о "Безумном короле Дональде" написал: "Одним из величайших достижений свободного общества в стабильной демократии является то, что многим людям, на протяжении большей части времени, не нужно думать о политике вообще. Президент свободной страны может доминировать в новостях много дней - но он не вездесущ - и потому что мы ( Read more... )

Пенс, Трамп, Олег Медведев, Матисс, Тиллерсон, Порошенко

Leave a comment

Comments 372

ext_2755735 February 25 2017, 19:00:41 UTC
Хм. Важкувато Пенсу.
Знаючи що це таке - "відмазувати" неадекватів, а потім самому від них відмазуватись - виявляю глибокі співчуття. Ну і виявляю глибоку стурбованість.
А на петю Ви даремно наїхали за лицедійство, мені наприклад ще відразу здавалось, що за ним ТЮЗи плачуть - ми в школі меншим теж таку акторську майстерність видавали. Правда діти чогось іржали, ну це таке.
І ще, здається, Ви не враховуєте фактор наявності "вільного стрілка", у нас тепер навіть бидло-бізнес з охороною почав пересуватись і конкуренти тут ні при чому.

Reply


(The comment has been removed)

Re: Самсинги ext_2755735 February 25 2017, 19:23:23 UTC
Пролич, як творець даних для державної звітності скажу Вам - правильне знання мови, термінів, лінгвістики і орфографії роблять чудеса в математиці.
Плюс наявність мінімум трьох варіантів звітності поданих одночасно, але в різні місця.

Reply

(The comment has been removed)

Re: Самсинги ext_2755735 February 25 2017, 19:40:13 UTC
От в цьому краса словоблудства - В Румунії (навіть переглянувши по верхах) - "...При цьому є вже конкретні результати у вигляді вироків двом міністрам, десяткам мерів та парламентарів та навіть брату колишнього президента.
Вражаючим є і відсоток обвинувачувальних вироків: у 9 з 10 випадків обвинувачувані отримували покарання. А декількасот вироків колишнім суддям та прокурорам, які були помічені у хабарництві, значно зменшив рівень саботажу роботи ДНА в судах...."

В Україні - А давайте ми скажемо так - "Направлено до суду 100500 справ".
А скільки хоч прийнято до розгляду?
А обвинувачувальні вироки? А апеляції?
Навіть за Майдан залитий кров'ю - покарано нуль цілих х..й десятих. (не садити ж Облізлого Щура)

Reply


livejournal February 25 2017, 20:30:50 UTC
Здравствуйте! Ваша запись попала в топ-25 популярных записей LiveJournal для Украины. Подробнее о рейтинге читайте в Справке.

Reply


Ну а как иначе "неспособность" организовать? ofeliyadd February 25 2017, 20:36:11 UTC
При чем здесь Трамп? glaxo1 February 26 2017, 14:11:45 UTC
"Если еще не видели - республиканцы в конгрессе США уже проголосовали об отмене жестоких методов охоты в национальных парках."
В Конгрессе двести с хвостиком республиканцев. Они все сторонники Трампа? Приняли этот закон с его подачи? Да, я больше чем уверен, там такие же как у нас, не читают законопроектов, ориентируются на лидеров. Это качество республиканцев, таких выбрали, такая партия.

Reply


Безумные короли нашего времени livejournal February 25 2017, 20:39:15 UTC
Пользователь kvitka_stepnay сослался на вашу запись в своей записи « Безумные короли нашего времени» в контексте: [...] Originally posted by at Безумные короли нашего времени [...]

Reply


Leave a comment

Up