(Untitled)

Sep 22, 2013 13:08


Шановні мами і просто женщіни ( Read more... )

питання, my boy

Leave a comment

Comments 22

v_chorny September 22 2013, 09:31:11 UTC
я конечно не совсем мама и женщина, но как педиатр в прошлом могу насоветовать надевать варежки детские или ползуны с оными варежками, желательно ХБ(говорят, они не такие вкусные как пальцы)
На счет рыбы, все не так просто, смотря какая рыба, да и ваще, а по поводу сыра (сиречь творога, я правильно понял?) - Цельное молоко, в открытой посуде оставить прокисать (кстате нынче 60% молока в украине хрен прокисает, что наводит на мысли) а когда начнет хорошо створаживаться и отделяться от сыворотки завернуть в несколько слоев марли, отжать и повесить до стеукания остатков сыворотки.
Если вдруг прокисать не захочет (хз что там у вас в пустынях с молочнокислыми бактериями) можно попробовать поискать по аптекам или еще где культуру молочнокислых бактерий.

Reply

nouralyona September 22 2013, 09:42:23 UTC
Про творог і пальці зрозуміла, дякую. Молоко наше скисає до речі)

Стосовно риби. Я хочу давати білу, готувати буду на пару. Варто чи ні?? І чого все не так просто?

Reply

nouralyona September 22 2013, 09:44:00 UTC
Да, а можна від ясен давати знеболювальне? Нам виписують адол.

Reply

v_chorny September 22 2013, 09:51:14 UTC
а от десен, знаю есть всякие гели обезболивающие, не в курсе что там и как

Reply


oksamytka September 22 2013, 09:59:17 UTC
а зуби вже є?

нмд, рано ще рибу. 6 місяців - час, коли гв цілком ще вистачає, плюс молочно-кисле можна, рідку молочну кашку, варені овочі. рибу я б давала після 9 місяців і то дуже обережно, так як риба є поширеним алергеном.

скисле молоко треба трошки підігріти - тоді білкова маса легше відділиться від сороватки. а йогуртів у вас нема? шось типу біокефіру?

Reply

nouralyona September 22 2013, 10:15:42 UTC
Йогурти є, але невідомоі мені якості, я таке сама не дуже ім.

Молоко підігрівати, якщо робити сир?

Молочну кашу варити на звичайному магазинному молоці, йому вже таке молоко можна?

Reply

nouralyona September 22 2013, 10:16:48 UTC
А молочну кашку яку? Він ість гречаний суп-пюре. Ще у мене є січка і вівсянка.

Reply

oksamytka September 22 2013, 19:15:43 UTC
ти знаєш, я малій давала дуже-дуже дрібно помелену кукурудзяну кашу, їй подобалася, і ніяких негативних реакцій не було. зварена на молоці була. пару разів манку давала. гречка щось нам не пішла.

щодо сиру - коли молоко скисне, ставиш його на маленький вогонь і грієш, аж поки білкова маса не почне грудкуватися. до кипіння не тре доводити, бо сир буде сухий.

Reply


fleur_de_louis September 22 2013, 14:59:13 UTC
для сиру краще брати коров"яче молоко, а не "з магазину". правда, не знаю, яке у вас продають, бо наше магазинне, то якась вода.

Reply

nouralyona September 22 2013, 19:09:12 UTC
Коров'яче продають, воно навіть закисає.
Про домашнє не може бути й мови, тут лише верблюди такими можуть бути, корів реально нема де випасати )

Reply


meimuna September 22 2013, 23:53:21 UTC
Про пальці - може частіше грудь пропонувати?
Про рибу не знаю.. У нас був педагогічний прикорм, малий їв усе, що й ми. В тому числі і рибу. При звичайному прикормі не знаю коли її треба давати

Reply

nouralyona September 23 2013, 10:57:18 UTC
Я спрробую частіше пропонувати, але щось у нього бажання висіти на ній довше відпало.

Reply


snigynka September 23 2013, 08:26:49 UTC
рибу після м"яса вводять вроді - десь 8, а може і дев"ятий місяць.
про пальці ніц не скажу.

Reply

nouralyona September 23 2013, 10:57:44 UTC
А ти м'ясо вже даєш?

Reply

snigynka September 23 2013, 11:38:46 UTC
давала, але без особливого успіху і ентузіазму

Reply

nouralyona September 23 2013, 11:40:22 UTC
Курятину?

Reply


Leave a comment

Up