Leave a comment

Comments 5

ext_1483401 November 22 2013, 19:06:32 UTC
Keby si vedela ako som vypliešťala oči pri Cirrusovom príchode... už to s kým prišiel:D myslela som si, že má milenca a ptom to zistenie, že dieťa... tak som ho ospravedlňovala, že potrebovali dediča... JEDNÉHO no a potom prišla malá a dvojičky a ja som sa snažila nezlostiť na hnusné stredoveké zvyky mať popri manželovi milenky, presviedčala som sa, že to bolo vtedy bežné (vlastne je aj teraz) a že sa nič nemusí diať, veď aj tak sa Danil s Cirrusom môžu milovať. A potom ako si napísala, že tie neskutočné decká sú adoptované sa mi na tvári rozžiaril taký úsmev, že keby som nemala uši tak mi odpadne vrch hlavy. Uf tak sa mi uľavilo a prebehla mi v hlave myšlienka: „tento príbeh môžem naďalej milovať a čítať ho donemoty“
Ninovi si nadelila nádherné divoké stvorenie :) Max sa mi strašne páči. Je úžasný a som rada, že napriek tomu ako Danil zúril netrestal Nina a uvedomuje si kto koho zviedol.
Je to neskutočne krásne♥ a ja idem na pokračovanie.

Reply

noritenshi November 23 2013, 13:26:29 UTC
Musím sa priznať, že keď som písala ten začiatok, hneď po prvých vetách som cítila, že Marcus pôsobí ako Cirrov milenec a zákerne sa mi to páčilo, takže som to ešte rozvinula po bod, kým sa to dalo zniesť a potom už prišlo to "odhalenie" :) Tiež musím povedať, že nemali mať až toľko detí, no nevedela som sa rozhodnúť, či toho najstaršieho pomenovať Marcus alebo Maxim, lebo sa mi páčili obe verzie, a tak nakoniec museli byť dvaja. A Maxim je aj pre mňa kúzelný, Nino z tohto celého asi vyšiel nakoniec najlepšie :)

Reply


Ivka anonymous November 23 2013, 19:41:28 UTC
Wau a je tu pokračovanie. Tak musím povedať, že toto je pre mňa viac než príjemné prekvapenie. Ďakujem :*
Na začiatku som síce mala takmer zástavu, keď som zistila, že muž pri Cirrusovi nie je Danil, ale potom to prekvapenie. Takže 5 detí. Ty si im teda navarila.
A vyzerá to na veľmi zaujímavé deti. Teším Teším.

Reply

Re: Ivka noritenshi November 23 2013, 20:56:54 UTC
Hihi, no... ten začiatok tuším naozaj vie naplašiť :))

Reply


Karin anonymous September 4 2019, 15:45:53 UTC
Chudáci nemají to z dětmi lehké.

Reply


Leave a comment

Up