Leave a comment

Comments 10

ext_1483401 November 9 2013, 22:20:30 UTC
Och :D to bolo zase úplne úžasné:) Cirrus mu v podstate takmer vyznal lásku. A počká si na tú správnu chvíľu:) Muselo to byť pre neho príšerné odísť preč.
Danil teda pôjde za ním? Som strašne zvedavá či hej a ak pôjde, tak som zvedavá ako sa bude tváriť Cirrus. Dúfam, že sa bude tešiť:)
ĎAKUJEM ♥♥♥

Reply

noritenshi November 10 2013, 15:59:28 UTC
Tiež ďakujem ♥ Som rada, že si postrehla aj to, že Cirrusovi sa neodchádzalo ľahko a ja musím dovysvetliť, že len vôbec to, že šiel s Danilom do postele, bolo preňho zdržanie, lebo mal odísť hneď. A teda uvidíme ďalej, čo Danilo spraví :)

Reply


ardwinnareaper November 10 2013, 00:07:55 UTC
OK, už som fakt zvedavá, ako to celé dopadne, lebo takto to naťahovať, to už nie je ani možné... :D Ako ja to celé všetko chápem, ale no... Asi nie som práve najtrpezlivejší čitateľ :D A nech robím čo robím a podľa toho, ako to tu zatiaľ predkladáš, si tie tvoje narážky aj tak nedokážem predstaviť... Ale z môjho komentu si prosím ťažkú hlavu nerob, som len dáko z roboty vystresovaná a to sa potom odráža aj na mojej nálade...

Reply

noritenshi November 10 2013, 16:01:44 UTC
Ja ťa chápem, tiež by som si vlasy trhala, keby som to takto postupne čítala a čakala :) A myslím, že si to nebudeš vedieť predstaviť do poslednej chvíle a ja môžem len dúfať, že potom Cirrusove dôvody pochopíš :)

Reply

ardwinnareaper November 11 2013, 08:56:08 UTC
Náááhodou, ja tak trocha Cirrusove dôvody začínam chápať už teraz. Chápem, že to má veľmi ťažké. Je ešte veľmi mladý a na svojich pleciach ťažkú úlohu. Aj keď bol k tomu vedený od malička, viem si predstaviť, že je stále len obyčajný vystrašený chlapec, ktorý sa bojí, že keď urobí zlý krok všetko sa na neho zosype. Preto, práve TO môže pre neho slúžiť akési útočisko, kde si nebude musieť dokazovať svoju dominantnosť, kde bude len obyčajný chalan túžiaci po láske :D Ja len, že podľa toho ako spolu zatiaľ pri intímnostiach interagujú, najmä, ako sa k tomu vystrašene stavia Danil (aj keď je pravda, že on je ešte neskúsený; neviem ako Cirrus, keďže to tam spomínaš len tak hmlisto), je to ťažko predstaviteľné :D

Reply

noritenshi November 11 2013, 16:31:16 UTC
Použijem už len tvoje slová "práve preto ako sa k tomu vystrašene stavia Danil". V tom je to vystihnuté :) Uvidíš, Cirrus v tom má prehľad :)

Reply


Ivka anonymous November 11 2013, 10:36:06 UTC
Ospravedlňujem sa, že som nenechala komentár aj pri predchádzajúcej kapitole, ale čítala som ju strašne unavená a nemala som na to silu. Potom som sa už zabudla vrátiť. Hanbím sa, pretože píšeš naozaj úžasne a zaslúžila by si si desiatky komentárov, ktoré by ťa v písaní podporovali. Celá táto poviedka je totiž nádherná a porozumieť postavám je viac než jednoduché. I keď po tejto kapitole musím povedať, že ma Danilova zbytočne urazená pýcha trochu zarazila. Nebolo by zle, ak by lepšie chápal aj pocity toho druhého... Nie len svoje. Nežije v dobe, kde môže mať svojho muža len pre seba. Ak ten bojuje, tak bojuje za ich vlasť... spoločnú.
Krásna kapitola, veľmi ti za ňu ďakujem a som rada, že sa už intímne zblížili. Číta sa to jedna radosť.

Reply

Re: Ivka noritenshi November 11 2013, 16:32:27 UTC
Ďakujem ti krásne. Neboj, Danil dlho urazený neostane :)

Reply


Leave a comment

Up