"Їдемо, мала, в Карпати"

Nov 19, 2014 02:31

На прошлой неделе мой замечательный муж заявил: "А давай поедем в Карпаты!", чем завёл меня (а вернее, моего внутреннего тушканчика) с полоборота. Тем же вечером, дождавшись, пока дети улягутся спать, мы определили самую привлекательную локацию (Пилипец, Боржава), забронировали номер в гостиннице и распечатали карту проезда и расписание поездов. И ( Read more... )

дети, природа, красивости, путешествия, горы

Leave a comment

Comments 10

annetka_lada November 19 2014, 17:18:15 UTC
Вперше бачу людей у таких білосніжних курточках у горах :)))) З погодою вам дуже пощастило, зазвичай там дощі. Такі ви витривалі, та ще й з двома малявками, зараз дуже незручно від нас потяги на Львів ходять.

А я не була тільки в осінніх Караптах - хоч на фотках роздивлюся :)
І Шипіт - таке чудове місце, аж ностальгічно стало, з рюкзаками правда підніматися важко, але готувати вареники з чорницями у хмарі це щось :)))

А я свого чоловіка надихнула історією про твого і от нарешті теж маю Мартінси :))) бордові з тисненими розами

Reply

nisiyama November 19 2014, 17:42:44 UTC
Вітаю! :)) Шкіряні мартенси чи текстильні?
О, наші курточки вже вдома стали білосніжними! І то Улянкина ще не зовсім відіпралась.
Потяги це круто! Я обожнюю мандрувати. Улянка була вже п"ять разів у Києві, двічі у Криму, на Луганщині, тепер ще і в Карпатах - я за чотири роки її життя подорожувала більше, ніж за всі попередні роки разом узяті :)

Reply

annetka_lada November 19 2014, 17:53:56 UTC
шкіряні))
а Ми з Вишеною піднімались влітку на Говерлу, їй якраз рік стукнув, а перший місяць свого життя їздила на фест Арт-поле, а так далі Львова поки не вибираємося. Хоча зі слінгами подорожі майже безпроблемні))

ми теж любимо дорогу))

Reply

nisiyama November 19 2014, 21:17:12 UTC
Я бачила фотозвіт про Говерлу на слінгомамах. Доречі, коли ми дерлися на Гембу, чоловік питав, чи є ще такі шалені слінгомами, щоб із дитинчам на пузі йти в гори, і я згадала про тебе :)
А старшій малій в цій подорожі теж пощастило прокататись на татковому животі - ми для неї брали запасний рюкзак. Мені іноді перехожі кажуть, що я знущаюся над малечею, запхала її кудись і не даю вільно пересуватись, от побачили би вони, як чотирирічне дівча мліє, коли її замотують в слінг )))

Reply


irkin81 November 20 2014, 13:28:48 UTC
Клас! Я теж мірю про Карпати! От би весною вдалось!

Reply

nisiyama November 20 2014, 17:49:02 UTC
Обов"язово все вийде!

Reply


motorrr_family November 20 2014, 22:00:44 UTC
ну ты мать!
я как представила себя на твоем месте и Квитку на Уляшином-ужас!))))
я бы не вынесла этого)

Reply

nisiyama November 20 2014, 23:47:32 UTC
Да капец! Не всем "повезло" родиться с шилом в одном месте :))) А вообще, мне кажется, что любовь к путешествиям закладывается в детстве. Я впервые полетела через всю Украину в месяц, а теперь Улечка начинает восторженно прыгать, как только я ей говорю, что мы куда-то едем.

Reply

motorrr_family November 21 2014, 11:25:26 UTC
ты, скорее всего, права. я очень люблю колесить. но в комфорте. и Квитка точно так же...

Reply


Leave a comment

Up