Рады, што спадабалася і спатрэбілася : )) Чамусьці выстава праводзіццца ў жніўні, а не праз месяц, таму, пэўна, пазнейшымі гатункамі вінаграду тамака нельга будзе пачаставацца, толькі жнівеньскімі. А на віно тут ягада вызрэвае прынамсі да 18-19 Brix (% цукру ў соку), а ў некаторых бывае і да 21-22! Пры гэтым усё-ж трэба дадаваць да сусла глюкозы, фруктозы ці сахарозы грам 40-50 на літар, гэта нармальна, у прынцыпе -- пры тым нармальны ўзровень кіслотнасці, і ня трэба разводзіць сок вадою амаль утрая, як "ізабэлу".
Comments 5
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment