Leave a comment

Comments 5

dm_victorovich August 19 2015, 18:59:46 UTC
Спасибо, это действительно очень интересно! Пока я не встречал сладкого винограда в Беларуси, весь ранее пробованный годился только в компот...

Reply

nicolaev August 20 2015, 09:31:29 UTC
Рады, што спадабалася і спатрэбілася : )) Чамусьці выстава праводзіццца ў жніўні, а не праз месяц, таму, пэўна, пазнейшымі гатункамі вінаграду тамака нельга будзе пачаставацца, толькі жнівеньскімі. А на віно тут ягада вызрэвае прынамсі да 18-19 Brix (% цукру ў соку), а ў некаторых бывае і да 21-22! Пры гэтым усё-ж трэба дадаваць да сусла глюкозы, фруктозы ці сахарозы грам 40-50 на літар, гэта нармальна, у прынцыпе -- пры тым нармальны ўзровень кіслотнасці, і ня трэба разводзіць сок вадою амаль утрая, як "ізабэлу".

Reply

nicolaev September 17 2015, 14:25:20 UTC
Пішу, мо' будзе цікавая такая рэч -- смаката, не пашкадуеце, як сходзіце ( ... )

Reply


dunadana August 24 2015, 00:55:02 UTC
Радая бачыць твой допіс, а то - так рэдка пішаш, зусім ужо не пішаш сюды : )

Reply

nicolaev August 24 2015, 11:27:30 UTC
:-)) :-**********

Reply


Leave a comment

Up