Leave a comment

Comments 8

nicolaev January 22 2014, 13:00:30 UTC
Молитва Митрополита Андрея (Шептицького) за український народ ( ... )

Reply

nicolaev January 22 2014, 14:11:38 UTC
О, Пресвята Діво, Мати Господа, Царице Небес і землі! Зглянься на багатостраждальне зітхання душ наших, подивися з висоти святої Твоєї на нас, що з вірою і любов’ю поклоняємося пречистому образу Твоєму. Ось бо, в гріхи занурені і скорботами обтяжені, дивлячись на образ Твій, як на Тебе живу, що перебуваєш між нами, приносимо смиренні наші моління. Бо не маємо ні іншої помочі, ні іншого заступництва, ні втіхи, тільки Тебе, о Мати всіх скорботних і обтяжених! Поможи нам, немічним, утамуй скорботу нашу, настав на шлях праведний нас заблудлих, вилікуй і спаси безнадійних, даруй нам останок часу життя нашого у мирі і тиші проводити, подай християнську кончину, і на Страшному суді Сина Твого явися нам милосердною Заступницею, щоб завжди оспівували, величали і славили Тебе як благу Заступницю християнського роду зі всіма, що догодили Богові. Амінь.

Reply

nicolaev January 30 2014, 15:50:24 UTC

... )

Reply

nicolaev January 30 2014, 17:07:23 UTC
Молитва правоохоронця

Всемогутній вічний Боже, Творче неба і землі, подателю життя та всього блага, джерело миру та спокою у Всесвіті та просторах людської душі, звертаюся до Тебе зі смиренним та повним довіри серцем. Благаю, просвіти мій розум і всі мої почуття, щоб я міг впевнено та відважно стояти на захисті одвічних цінностей Твоєї мудрості, справедливості й Твого милосердя у нашому суспільстві. Допоможи бути вірним охоронцем спільного блага та щедрим захисником людської гідності. Дай мені у всіх труднощах та випробуваннях щоденної служби ніколи не втратити здатність розпізнавати Твій образ і Твою подобу в моїх братах і сестрах, зокрема в найслабших і в тих, хто потребує Твоєї особливої підтримки. Дозволь мені завжди залишатися вірним знаряддям Твого миру, Твоєї справедливості, Твого милосердя. Бо Ти - Бог, що милує і спасає, і Тобі славу возсилаємо, Отцю, і Сину, і Святому Духові, нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.

Reply


nicolaev January 23 2014, 17:51:39 UTC

... )

Reply

nicolaev January 23 2014, 17:53:55 UTC

24 січня 2014 року - День покаяння, посту і молитви за Україну! (Facebook)

Згадую, як писав в середині грудня до білорусів: "ГЭНА - ВАЙНА, наша сёняшняя «бітва на Сініх Водах» за «наш» Кіеў і «нашу» Русь-Украіну. Гэна навяртанне да Бога і малітоўнае аднаўленне! «Хороша ложка к обеду» - гэнак і вы паспяшайце паспець ахвяраваць сябе ля сініх водаў Дняпра, ля сініх сцягоў Эўрамайдану. Бог бачыць у сэрцы: калі аддамо з сябе за быццам ба чужую - але Хрыста і Марыі - Украіну, ці не ўзнагародзіць Айцец нам праз Маці шматкроць у патрэбах нашых сэрцаў? Вы патрэбныя Айчыне проста цяпер! І гэтая ваша бітва праславіць Бога! Хто 'шчэ здольны ўзняць меч Божага Слова і Святога Ружанца, хто ўжо здатны да ахвяры і самаахвяравання - шыхтуймася і рушым да магчыма апошняй нашай бітвы! Як ня мы - дык хто? Уздымайся, Нінэвія! Посці, маліся, пакутуй!".

Добрий наш Боже, найсолодший Ісусе Христе, не дай злим силам, котрі нас так мучать опанувати нашою країною. Благаємо Тебе, не допусти, щоб у нашій країні панували цинізм і жорстокість. Господи наш Любий не ( ... )

Reply

nicolaev January 24 2014, 07:39:08 UTC
23.01.14. 60 SECONDS FOR UKRAINE / 60 SEKUND DLA UKRAINY ( ... )

Reply

nicolaev January 24 2014, 12:29:56 UTC

... )

Reply


Leave a comment

Up