Leave a comment

nicolaev January 23 2014, 17:51:39 UTC



О Мати Неустанної Помочі, з найбільшим довір'ям приходжу сьогодні до Твого Святого образу і прошу Твоєї допомоги. Не надіюся на свої заслуги, ані на свої добрі вчинки, тільки на нескінченні заслуги Ісуса Христа і Твою незрівнянну материнську любов. Ти споглядала на святі Рани Відкупителя та Його Кров, пролиту на Хресті для нашого спасіння. Твій Син, вмираючи, дав нам Тебе за Матір. Чи не перестанеш бути для нас Неустанною Поміччю? Тебе, о Мати Неустанної Помочі, через болісні муки і смерть Твого Божого Сина, через невимовні терпіння Твого Серця, всіма силами душі благаю, аби випросила мені у Твого Сина ту ласку (назвати и), котру так прагну і так дуже потребую...
Ти знаєш, о Благословенна Мати, як наш Спаситель прагне уділяти нам благодатні ласки зі Свого Відкуплення, і всі ці скарби є віддані у Твої руки, щоби нас ними обдаровувала. Випроси, мені, о Найласкавіша Мати, в Ісусового Серця ту ласку, про яку покірно Тебе прошу, а я з радістю завжди вихвалятиму Твоє милосердя. Амінь.
Молися за нас, о Мати Неустанної Помочі, аби ми стали достойними обітниць Господа нашого Ісуса Христа. Амінь.

Трансляція Святої Літургії з Храму св. свщм. Йосафата УГКЦ
(Україна, м. Львів, вул. Замарстинівська, 134)
при образі Мати Божої Неустанної Помочі

"Сьогодні ми схиляємо голови перед тими, хто загинув, молимося за них і за їхні родини, молимося за всіх поранених, затриманих, катованих, і за навернення тих, котрі ранять і катують. Дай Боже мати силу сказати з Христом про тих лукаво запрограмованих силовиків: «Отче, прости їм, бо вони не знають, що роблять!» (Лк 23, 34). Після перемоги правди прийде потреба на суспільне примирення, в якому Ви знов будете покликані стати лідерами", - президент УКУ владика Борис (Гудзяк).

Reply

nicolaev January 23 2014, 17:53:55 UTC

24 січня 2014 року - День покаяння, посту і молитви за Україну! (Facebook)

Згадую, як писав в середині грудня до білорусів: "ГЭНА - ВАЙНА, наша сёняшняя «бітва на Сініх Водах» за «наш» Кіеў і «нашу» Русь-Украіну. Гэна навяртанне да Бога і малітоўнае аднаўленне! «Хороша ложка к обеду» - гэнак і вы паспяшайце паспець ахвяраваць сябе ля сініх водаў Дняпра, ля сініх сцягоў Эўрамайдану. Бог бачыць у сэрцы: калі аддамо з сябе за быццам ба чужую - але Хрыста і Марыі - Украіну, ці не ўзнагародзіць Айцец нам праз Маці шматкроць у патрэбах нашых сэрцаў? Вы патрэбныя Айчыне проста цяпер! І гэтая ваша бітва праславіць Бога! Хто 'шчэ здольны ўзняць меч Божага Слова і Святога Ружанца, хто ўжо здатны да ахвяры і самаахвяравання - шыхтуймася і рушым да магчыма апошняй нашай бітвы! Як ня мы - дык хто? Уздымайся, Нінэвія! Посці, маліся, пакутуй!".

Добрий наш Боже, найсолодший Ісусе Христе, не дай злим силам, котрі нас так мучать опанувати нашою країною. Благаємо Тебе, не допусти, щоб у нашій країні панували цинізм і жорстокість. Господи наш Любий не допускай вторгнення з боку будь-якої іншої держави. Благає Тебе, Наймиліший Боже, народ щирий і побожний, щоб Ти відігнав злі сили і зняв напруження у громадян нашої країни, щоб керувались розумом, а не емоціями, кожен зміг зробити правильний вибір, бо від цього залежить майбутнє нашої України та відношення світу до неї. Любий наш Боже, хай у нашій країні вічно панує любов, доброта, щирість, побожність. Не допусти, Боже, щоб тут панували фальш і лицемірство. У всьому хай виконується Твоя Свята Воля, а не наша. Амінь!
(Молитва філіпінців з 1986 року.)

О, Пресвята Діво, Мати Господа, Царице Небес і землі! Зглянься на багатостраждальне зітхання душ наших, подивися з висоти святої Твоєї на нас, що з вірою і любов’ю поклоняємося пречистому образу Твоєму. Ось бо, в гріхи занурені і скорботами обтяжені, дивлячись на образ Твій, як на Тебе живу, що перебуваєш між нами, приносимо смиренні наші моління. Бо не маємо ні іншої помочі, ні іншого заступництва, ні втіхи, тільки Тебе, о Мати всіх скорботних і обтяжених! Поможи нам, немічним, утамуй скорботу нашу, настав на шлях праведний нас заблудлих, вилікуй і спаси безнадійних, даруй нам останок часу життя нашого у мирі і тиші проводити, подай християнську кончину, і на Страшному суді Сина Твого явися нам милосердною Заступницею, щоб завжди оспівували, величали і славили Тебе як благу Заступницю християнського роду зі всіма, що догодили Богові. Амінь.

Reply

nicolaev January 24 2014, 07:39:08 UTC
23.01.14. 60 SECONDS FOR UKRAINE / 60 SEKUND DLA UKRAINY!
https://www.facebook.com/events/1483145345245736/

THE PRAYER FOR PEACE of Saint Józef Bilczewski

Dear Lord, You died by the love for us on The Cross to bring peace for every soul that believes in You, trusts You, and loves You. Know we all kneel and your feet begging: let the hatred and discord among us yield, and get in holy justice and love and by them the peace in Your Spirit - peace between the lambs and shepherds, peace between children and their parents, the peace between subordinates and superiors, the peace between poor and rich ones, the peace between states and nations, the peace in every family and whole society.

Also give our nation the abudence of Your graces and better fate; let it always be loyal to You and connected to Your Church. We ask you for it by Your Saintest Heart and Your Most Loving Mother and our Mother and Queen Mary. You whom live and rule with The Father and Holy Spirit for ever and ever. Amen.

MODLITWA O POKÓJ św. Józefa Bilczewskiego

Panie Jezu Chryste, Tyś z miłości ku nam umarł na krzyżu, aby przynieść pokój każdej duszy, która w Ciebie wierzy, Tobie ufa i Ciebie miłuje. Oto przypadamy do stóp Twoich, błagając, niech ustąpi spośród nas wszelka nienawiść i niezgoda, a niech zapanuje sprawiedliwość i miłość święta, ze sprawiedliwością zaś i miłością pokój w duchu Twoim - pokój między owieczkami a pasterzami, pokój między dziećmi a rodzicami, pokój między podwładnymi a przełożonymi, pokój między uboższymi a bogatszymi, pokój między pojedynczymi stanami i narodami, pokój w każdej rodzinie i całym społeczeństwie.

Daj też narodowi naszemu obfitość łask Twoich i lepszą dolę; niech będzie zawsze wiernym Tobie i przywiązanym do Kościoła Twego. Prosimy Cię o to przez Najświętsze Serce Twoje i przez przyczynę Najmiłościwszej Rodzicielki Twojej, a Matki i Królowej naszej Maryi; który żyjesz i królujesz z Bogiem Ojcem i z Duchem Świętym na wieki wieków. Amen.

Молитва про мир св. Йосипа Більчевського

Господи Ісусе Христе, Ти з любові до нас помер на хресті, щоб принести мир кожній душі, котра в Тебе вірить, Тобі довіряє і Тебе любить. Ось припадаємо до Твоїх ніг з благанням, щоб відступила з поміж нас всіляка незгода і ненависть, нехай запанує справедливість і свята любов, а зі справедливістю і любов’ю - мир у твоєму дусі. Мир між вівцями і пастирями, мир між дітьми і батьками, мир між підвладними і керівниками, мир між убогими і багатими, мир між окремим станами і народами, мир в кожній родині і в цілому суспільстві.

Дай також нашому народові повноту Твоєї благодаті і кращу долю; нехай завжди буде вірним тобі і прив’язаним до Твоєї Церкви. Просимо Тебе через Найсвятіше Серце Твоє і за заступництвом Найласкавішої Богородиці і нашої Матері та Цариці Марії; котрий живеш і царюєш з Богом Отцем і Святим Духом на віки вічні. Амінь.

Малітва аб супакоі св. Язэпа Більчэўскага

Госпадзе Ісусе Хрысце, Ты з любові да нас памёр на крыжы, каб прынесці супакой кожнай душы, якая ў Цябе верыць, Табе давярае і Цябе любіць. Вось прыпадаем да Тваіх ног з маленнем , каб адышлі спасярод нас ўсялякая нязгода і нянавісць, хай запануе справядлівасць і святая любоў, а са справядлівасцю і любоўю - супакой у Тваім Духу. Супакой паміж авечкамі і пастырамі, супакой паміж дзецьмі і бацькамі, супакой паміж падуладнымі і кіраўнікамі, супакой паміж убогімі і багатымі, супакой паміж асобнымі станамі і народамі, супакой у кожнай сям'і і ў цэлым грамадстве.

Дай таксама нашаму народу паўнату Тваёй ласкі і лепшую долю, хай заўсёды будзе верным Табе і прывязаным да Тваёй Царквы. Просім Цябе праз Найсвятое Сэрца Тваё і праз заступніцтва Найласкавай Багародзіцы і нашай Маці і Ўладаркі Марыі ; Які жывеш і валадарыш з Богам Айцом і Святым Духам на вякі вякоў. Амін.

Reply

nicolaev January 24 2014, 12:29:56 UTC


З нядзельнай рымска-каталіцкай Літургіі
(26.01.14. ІІI Звычайная нядзеля (Год А))

«Народ, які хадзіў у цемры,
убачыў святло вялікае;
над жыхарамі краіны смяротнага ценю
заззяла святло».
(Іс 9:2)

Выйдзі ў святло, Украіна!
Выйдзі ў святло, Беларусь!

Reply


Leave a comment

Up