Тільки коли Заратустра покинув субтропіки і повернувся в Україну, він дізнався, що інжир - це фіга. Де ж тоді було втямки юному хлопчаку, який підкорив ще одне високе дерево, що оті смачні й солодкі плоди, до яких не завжди й можна було дотягтися рукою - за назвою схожі з фігою (рос. кукиш). Інжир, та й все. Варення - теж інжирове, солодке
(
Read more... )
Comments 25
> Чим менший плід (турецькі сорти), тим він смачніший.
Вимушена не погодитись - це не обов'язково так. Є сорти (у мене в саду ростуть), що маюсь великий розмір і доволі смачні. Є ще один середнього розміру - він як мед, тільки смачніше :-). Щоправда, шкурку треба зчищати.
Reply
Reply
Reply
Reply
Хоча жовті мені смакують більше, бо солодші. А сині - трохи кисліші й твердіші.
Reply
Reply
Reply
Вот тот самый пост: http://diablas.livejournal.com/97227.html
А вообще да,вещь вкусная,но очень уж легко раздавливается. :(
Reply
Сейчас профиксю, не беда.
Reply
Reply
Reply
Фрукт доволі смачний і нестрьомний. Яблуко в розрізі для папуаса теж дивно виглядає (яко срака), але ж нічо, ми їмо, навіть повидло робимо і соки чавимо. З яблука, не зі сраки (:
Reply
Leave a comment